12. jul. 2015
Af af Helle Skram De Fries

Johannes Nymark glæder sig til ferie i Spanien

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-67341.jpg
Foto: Martin Høien
Johannes Nymark og Silas Holst er på vej til Spanien med familien, mens Johannes' mor passer Batman og huset i Brønshøj.

Når flyveren letter med kurs mod Spanien er både ægteparret Johannes Nymark og Silas Holst, deres datter Maggie My, Maggie Mys mor Louise Mahnkopf, samt Silas’ mor Lene Holst og hendes veninde Lene Løvendahl med. Lige inden afrejsen talte BILLED-BLADET med Johannes Nymark.

- Ja, vi skal en uge til Spanien hele familien, og min mor, Kate, flytter så ind i vores hus i Brønshøj og passer både huset og vores hund Batman.

10-måneder gamle Maggie My var allerede for to måneder siden med far Johannes og mor Louise i Tyrkiet, så hun er en rejsevant dame.

- Der var der 26 grader, og der var lidt problemer med nattesøvnen, men ellers klarer hun varmen fint nok. Nu er hun jo så blevet lidt ældre og kan lidt flere ting. Og så har vi jo de to ”Lener” med, så vi er mange til at passe hende. Det giver lidt mere frihed, når vi er flere om babypasning og underholdning, fortæller Johannes Nymark og tilføjer med et grin:

- Sidst havde vi alt for meget med til Maggie. Hun har jo for det meste bare en ble og en solhat på, når det er så varmt. Og det sværeste er faktisk at få hende til at beholde hatten på. Hun tager den af igen og igen og igen og igen, suk!

Johannes Nymark går snart en travl tid imøde blandt andet med bandet Lighthouse X, så han ser frem til at nyde sol og sommer i det sydspanske.

- Det er total luksus, og vi glæder os allesammen helt vildt!

https://imgix.billedbladet.dk/silas2.jpg
Foto: Privat

Foto: Privat

Læs mere om: