Tirsdag, 19. januar 2016 — af af Maria Rode Olsen

Johannes Nymark om grand prix: Det er mere end en konkurrence

Johannes Nymark
Johannes Nymark.
Foto: Krestine Havemann
Johannes Nymark havde ikke noget forhold til dansk melodi grand prix, før han snakkede med sin gruppe Ligthouse X om at stille op.

I 2014 blev han slået af sin mand, Silas Holst, i "Vild med dans", men det skulle ikke være slut med TV-konkurrencer for sanger og skuespiller Johannes Nymark.

Den 13. februar skal han sammen med kammeraterne i Lighthouse X, Søren Bregendahl og Martin Skriver, kæmpe mod ni andre sange om sejren og æren at komme videre til Eurovisionen i Stockholm som dansk repræsentant.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Johannes Nymark har aldrig drømt om at være med i dansk melodi grand prix, før muligheden dukkede op.

Tidligere så Johannes Nymark grand prix'et som en normal popmusik-konkurrence, men det ændrede sig, da han sammen med sin gruppe snakkede med DR om at medvirke.

Johannes Nymark: Vi har et budskab

- Der er et kæmpe potentiale i melodi grand prix. Det er meget mere end en konkurrence. Vi kan komme ud med vigtige budskaber, og det er præcis, det vi vil i Lighthouse X. Det var også det, som Conchita Wurst gjorde, og det var vigtigt, fortæller Johannes Nymark til dr.dk.

Lighthouse X stiller op med sangen "Soldiers of love", der ifølge gruppen selv er en opfordring om at tage hinanden i hånden, lære af livets oplevelser og vokse som mennesker.

LÆS MERE: Johannes Nymark: Godt, der stadig findes ordentlige mennesker

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden