Søndag, 27. september 2015 - af af Helle Skram de Fries

John ”Faxe” Jensen: Yes! Det gik godt

Det var en lettet John "Faxe" Jensen, der gjorde status efter fredagens udsendelse.
Det var en lettet John "Faxe" Jensen, der gjorde status efter fredagens udsendelse.
Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Fra at være på katastrofekurs i program to, kunne den dansende fodboldlegende John ”Faxe” Jensen ånde lettet op efter tredje program af Vild med dans.

I program to gik den berømte og berygtede klap ned for John ”Faxe” Jensen, og hans dansepartner, Karina Frimodt, fik ham aldrig tilbage i den salsa, parret med nød og næppe gennemførte.

Men hold da så op, hvor fik fodboldlegenden taget revanche fredag 25. september. Fra salsa-fiasko havde han forvandlet sig til en valsekonge og sammen med Karina Frimodt fløj han fejende flot over gulvet i en romantisk wienervals.

- Det var en kæmpe lettelse, at det gik så godt. Jeg ville jo gerne bevise, at jeg kunne, og jeg er glad og lettet – også på Karinas vegne, for hun knokler virkelig også.

John "Faxe" Jensen valsede sig til en flot 3. plads.

John "Faxe" Jensen: Fantastisk

At skifte grønsværen ud med et dansegulv er en stor forandring, men John ”Faxe” Jensen elsker det.

- Det er en fantastisk oplevelse at være med i ”Vild med dans”, forsikrer han overfor BILLED-BLADET og forklarer, at det ikke kun er de få minutter på dansegulvet om fredagen.

Det er også træningen, samværet med de andre deltagere og med hele holdet på TV2 og med folkene fra produktionsselskabet Mastiff.

Det er hele pakken, der gør det til en unik oplevelse at være en af Danmark modigste dansere.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden