11. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Julie Berthelsen: Jeg lukker ikke nok ned for elektronik

Julie Berthelsen
Julie Berthelsen
Foto: Birger Storm
Sangerinden Julie Berthelsen har som selvstændig svært ved at lukke ned for computer og mobiltelefon, men hun forsøger alligevel at have tidsrum i hverdagen, hvor det sker.

Den 37-årige sangerinde Julie Berthelsen føler ikke, at hun lukker nok ned for elektronisk udstyr i sin hverdag med to små børn.

Men alligevel stræber hun efter, at de elektroniske apparater er sat på standby og lydløs mellem klokken 16-20 i hverdagene.

- Jeg lukker ikke nok ned for elektronik, men vi prøver herhjemme så vidt muligt at være til stede, når børnene er hjemme fra institution , siger Julie Berthelsen til BILLED-BLADET.

Mangler du også ro en gang imellem, så klik her for et tilbud til dig fra BILLED-BLADET!

Julie Berthelsen træner igen

Når børnene så er lagt til at sove, indtager sangerinden sofaen foran TV’et eller fordriver tiden med madmagasiner og bøger.

Julie Berthelsen er også så småt ved at komme i gang med træningen efter fødslen af datteren i efteråret 2015.

- Min lille er kun otte måneder, så jeg er først lige kommet i gang. Rolige cykelture, Emsbodypowertræning og snart lidt joggeture drømmer jeg om, siger hun.

Tankerne får mere plads

Sangerinden lader desuden op med sine børn, ved samtaler med kæresten Minik Dahl Høegh og cafeture med veninderne.

Julie Berthelsen oplever samtidig, at tankerne får mere plads og er uforstyrrede, når hun lukker ned for internet og mobiltelefon.

Derfor hører det også med, at hun bliver mere produktiv og nærværende, når hun er helt koblet fra de gængse medier.

Læs mere om: