13. apr. 2016
Af Hanne Rask

Kåre Quist er vært fra Fredensborg

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160301_hjp3742.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Når der onsdag aften er gallataffel på Fredensborg, er det Kåre Quist, der på TV beretter om festen og dagens begivenheder.

Det bliver Kåre Quist, der onsdag aften får fornøjelsen af at være vært ved det gallataffel, der afholdes på Fredensborg Slot i forbindelse med det mexicanske præsidentbesøg.

Altså TV-vært naturligvis. Det bliver nemlig ham der fra kl. 21.55 samler alle højdepunkterne fra besøget, når DR sender direkte fra festen på Fredensborg.

Vært for præsidentparret er naturligvis kongefamilien, og ikke mindst kronprinsparret, der har en fremtrædende rolle under besøget. For eksempel er det kronprinsparret, der er med, når præsidentparret i dag besøger Kronborg Slot og efterfølgende M/S Museet for Søfart i Helsingør.

Præsident Enrique Peña Nieto og hans hustru Angélica Rivera er på et to dage langt besøg i Danmark med ankomst onsdag, og om aftenen er det altså muligt i selskab med Kåre Quist at få et overblik over dagens begivenheder. DR er – ligesom BILLED-BLADET- med fra Fredensborg, hvor den røde løber er rullet ud, og hvor en lang række prominente gæster vil ankomme og være en del af festlighederne.

Præsidentparrets statsbesøg i Danmark er en opfølgning på dronningens og prinsgemalens besøg i Mexico i 2008 og kronprinsparrets besøg i 2013.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: