2. mar. 2018
Af Stine Ramlyng

Kæmpe overraskelse ved BILLED-BLADETS TV-GULD: Årgang 0 vinder Årets Særpris

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho6689.jpg
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Som en overraskelse for alle i salen uddelte BILLED-BLADET TV GULD-prisen 'Årets særpris' til familierne og holdet bag TV 2-dokumentarserien ”Årgang 0”.

- Mine damer og herrer: Årets særpris 2018 går til..... Årgang 0. TILLYKKE!

Det var en overrasket sal og ikke mindst nogle overraskede og glade vindere, der kom på scenen, da BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau afslørede, at TV-GULD-prisen Årets Særpris i år ville blive uddelt for kun anden gang nogensinde. Og den ekstraordinære pris gik til tilrettelægger Anne Hjort, familierne og holdet bag TV-dokumentarserien ”Årgang 0”.

- Vi var slet ikke i tvivl om, at vi i år skulle uddele en af vores sjældne særpriser, og at den skulle gå til jer og det journalistiske værk og det stykke Danmarkshistorie, som I alle på hver jeres måde har været med til at skabe, sagde Annemette Krakau, chefredaktør for BILLED-BLADET, blandt andet, da hun fra scenen gav motivationen bag uddelingen af Årets Særpris.

Årgang 0 er et enestående værk

Årgang 0 er løbet over skærmen i 18 år, og med hele vejen har været tilrettelægger Anne Hjort, der sammen med familierne og resten af holdet bag netop nu er i gang med optagelserne til den 19. og sidste sæson af en helt unik tv-dokumentarserie.

- Hvad der er foregået på din og dit dygtige holds side af skærmen, kan jeg jo af gode grunde ikke vide, men det jeg ved er, at vi ude på den anden side har fået et dedikeret, fængende, rørende og journalistisk stærkt værk, som emmer af kærlighed til dem, der medvirker, sagde Annemette Krakau til Anne Hjort og holdet bag den unikke serie.

- Det I kan binde sløjfe på og aflevere i januar 2019, hvor de sidste afsnit kører over skærmen, vil for altid stå tilbage på hylden som det helt enestående værk, det er, sluttede hun.

Husk, at BILLED-BLADET i næste uge, torsdag den 8. marts, har et 32-siders festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: