10. feb. 2011
Af af Liz Rørsig

Kamilla Walsøe: Jeg har mødt min store kærlighed

Kamilla Walsøe
Kamilla Walsøe
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kamilla Walsøe strutter af energi og glæde. Hun er gravid med sit første barn, som hun venter til april med kæresten gennem et års tid, fotografen Jan Grarup.

- Jeg har det strålende. Jeg kan godt mærke, at jeg er lidt mere træt nu om morgenen, men ellers har jeg haft en nem graviditet, siger Kamilla Walsøe, 37, der ser smuk og lykkelig ud. Hun er flot gravid med den sødeste mave, og scanningen viser, at det bliver en lille pige, som Kamilla og kæresten, fotografen Jan Grarup på 42 år, kan vente sig til april.

I begyndelsen af marts går Kamilla på barsel fra jobbet på Nordisk Film TV, hvor hun er redaktør på "Go'morgen Danmark" - samme program, som hun var vært på tidligere. Selv om Kamilla har sluppet værtsrollen, er hun stadig tidligt oppe på jobbet.

- Jeg møder stadig klokken 4.30 de dage, hvor jeg er redaktør og har dagen forinden haft en lang dag, hvor man er på i ca. 12 timer. Men jeg har ikke helt så mange morgener og lange stræk som tidligere - og det gør en stor forskel som gravid.

En del af ny familie

Foruden travlhed på jobbet er Kamilla i gang med indretningen af sin og Jans nye lejlighed. Hun har tidligere boet på Frederiksberg og Vesterbro, men prøver nu Østerbro af. Parret har kendt hinanden i et års tid.

- Jeg trives. Det hele er gået stærkt, men alt er bare faldet i hak med kærligheden og mit nye arbejde. Det lyder som en kliché, men jeg har bare mødt den rigtige, og så er man ikke i tvivl. Jan er min store kærlighed.
Fra sit tidligere ægteskab har Jan tre børn: Elias 10 år, Marikka, 11 år, og Olivia på 14 år. Børnene går Kamilla også godt i spænd med.

- Jan har tre meget kloge, sjove og omsorgsfulde børn. Jeg er selv vokset op i en familie med tre papsøskende, hvor jeg boede syv dage på skift ved min mor og far, og det er samme model nu for dem. Jeg bilder mig ind, at jeg véd fra min egen opvækst, hvad fars kæreste skal tage del i - og blande sig i - og hvad der er irriterende.

Hvordan Kamilla bliver som mor, har hun dette svar på:

- Jeg tror, at det vigtigste er, at man er nærværende og viser, hvem man er og er sig selv i deres selskab. Og, selvfølgelig, giver kærlighed og tryghed, siger Kamilla, inden hun pakker sammen og tager videre ud i solskinnet for at nyde dagen.

Læs mere om: