Lørdag, 11. september 2010 - af af Helle Skram de Fries

Brian fra Singleliv fik sin Bettina

singleliv

Det forevigende kys mellem Brian og Bettina.

Foto: Niels Henrik Dam
Livets lotteri har budt på mange nitter, men nu har Brian trukket den helt store vinderkupon og vundet både Bettina, bryllup og baby.

- Det her havde jeg ikke troet på for fem år siden. Jeg drømte bare om at få en kæreste - nu har jeg fået det alt sammen, sådan lød det fra en rødøjet, men absolut lykkelig Brian Nørremark, da han kom ud fra Vind Kirke som ægtemand til sin Bettina og som kommende far til babyen i Bettinas mave.

Brian Nørremark meldte sig til programmet "Singleliv" i håb om at finde sig en kæreste. Med sygdommen Huntingtons Chorea mente Brian ikke selv, han havde de bedste odds. Sygdommen er både dødelig og arvelig - så udsigten til at blive gift og blive far stod ikke lysende klar på Brians himmel.

Mødet med Bettina, som Brian friede til sidste sommer i Kongens Have - midt under et interview med BILLED-BLADET - vendte fuldstændig op og ned på den unge it-mands liv.

Og den 14. august blev parret viet i den lille landsbykirke ved Holstebro, der var fyldt til bristepunktet. Og man skulle da være udstyret med et hjerte af sten for ikke at fælde en tåre ved synet af to så lykkelige mennesker med så meget og så uforbeholden kærlighed til hinanden - og deres lille baby, der om et par uger fuldender eventyret.

Højgravide Bettina så fantastisk ud i sin smukke brudekjole, og også hun havde tårer i øjnene, da parret kom ud fra kirken og fik knus af familie og venner.

- Maven er ved at være tung, og jeg kan ikke nå mine fødder, så Brian måtte lægge neglelak på mine tånegle, men jeg er meget, meget lykkelig, fortalte Bettina ved bryllupsfesten.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden