Camilla Framnes fra De unge mødre: Sådan bliver vores bryllup

Camilla Framnes og Kevin Larsen.

Camilla Framnes og Kevin Larsen.

Foto: AOP
Til næste sommer ringer bryllupsklokkerne for Camilla Framnes fra De unge mødre og hendes forlovede, Kevin Larsen.

Når Camilla Framnes skal en tur op ad kirkegulvet til næste sommer for at blive gift med sin elskede Kevin Larsen, skal den uforglemmelige dag være som et vaskeægte prinsessebryllup, med hvad dertil hører. Derfor er bryllupsforberedelserne allerede godt i gang hos det kommende brudepar.

- Det skal være den perfekte dag, og det bliver et rigtigt prinsessebryllup. Vi kunne blandt andet godt tænke os at få en hestekaret til at hente os efter kirken, og så skal Oliver, Sebastian og Kevins datter være brudedrenge og brudepige til brylluppet, fortæller Camilla til Ude og Hjemme.

Camilla vil dog endnu ikke ud med selve datoen på det forestående bryllup.

- Vi har valgt at blive gift til sommer, datoen holder vi dog for os selv lidt endnu, da vi tager forbehold for, at den kan flyttes. Men selve vielsen bliver i Holmens Kirke i København, da det er der, Kevin er blevet døbt. Vi har også været ude og kigge på lokaler, men vi har ikke fundet det helt rigtige endnu.

En overdådig prinsessebrudekjole

Camilla er også allerede godt i gang med at kigge på brudekjoler på nettet, men for at finde den helt perfekte brudekjole skal Camilla, nogle veninder, hendes søster og mor en tur til København en gang i det nye år for at kigge på brudekjoler sammen.

- Jeg har kigget på en masser kjoler på nettet, og jeg har en klar idé om, hvordan den skal være. Det skal være en overdådig prinsessebrudekjole med masser af fyld og slæb, men det skal være uden slør. Jeg har fundet skoene til kjolen, og det er et par flotte sandaler i guld og en lille hæl, fortæller Camilla.

Hun har dog allerede fået lidt hjælp til brudekjolen fra Kevin, der har givet sit besyv med.

- Kevin har været god til at fortælle, hvad han kan lide, og hvad han mener, der vil være smukt til mig. Så der har jeg også lidt at gå efter.

Og hvad den kommende ægtemand angår, så er der også styr på hans tøj, men her har Camilla intet at skulle have sagt.

- Kevin skal have et flot jakkesæt på, men ligesom han ikke kommer til at se min kjole før i kirken, så har han bestemt, at jeg heller ikke må se hans jakkesæt før selve dagen. Og det er jeg meget spændt på, for det kunne jeg godt tænke mig at være lidt inde over, griner Camilla.

Forretten er bestemt

Og selv om det ikke er alle bryllupsdetaljer, der er helt på plads endnu for den store dag, så er der én ting, som det kommende brudepar er helt enige om.

- Vi skal have sushi til forret. Det lyder måske lidt mærkeligt, men vi elsker begge sushi, og så var det Kevin, der lærte mig at spise sushi. Hovedretten er vi dog ikke helt enige om, for jeg vil gerne have noget med sovs og kartofler, hvor Kevin gerne vil have, at det skal være lidt mere specielt, siger Camilla.

Hun løfter også lidt af sløret for, hvordan bryllupskagen kommer til at være.

- Kevin har en veninde, der er super dygtig til at lave kager, så vi håber, hun kan lave vores bryllupskage. Jeg er helt vild med chokolade, så det bliver helt klart noget med chokolade og også gerne med jordbær, afslører den unge mor.

Se også alle billederne fra Nadja Kaaghs bryllup på udeoghjemme.dk

Læs alt om mødet mellem Camilla og Kevin på udeoghjemme.dk

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden