14. dec. 2011
Af af Thomas Flindt

Camilla Framnes: Troede bryllup kunne redde forholdet

Camilla Framnes
Camilla Framnes
Foto: AOP
Camilla Framnes havde problemer i parforholdet, men håbede, at et bryllup ville vaske tavlen ren.

Det var glædestårer, der løb ned af Camillas Framnes kinder den 10. september, da hun endelig fik sit drømmebryllup. Og det var lykke, der fik hende til at bryde helt sammen to gange under sin bryllupstale til Christian, hvor hun satte ord på, hvor meget hun elskede ham.

Ordene har hun faktisk ikke fortrudt, selv om hele hendes verden har ændret sig her mindre end tre måneder efter.

- Da jeg sagde ja til Christian i kirken, mente jeg det af hele mit hjerte, slår Camilla fast. I dag er det ikke glædestårer, som i flere uger er løbet ned af 24-årige Camillas kinder. Kærligheden til Christian har hun godt nok stadig. Men troen på deres ægteskab har hun fuldstændig mistet, og skilsmissepapirerne er sendt ind.

Da hun til sit bryllup smed skoene og dansede brudevals med sin elskede, var det ellers, som om alt gik op i en højere enhed. Efter mange svære år var Camilla en succes. Sådan så det i hvert fald ud for gæsterne, som dannede en cirkel omkring det dansende brudepar.

Skændes om penge

Camilla havde på det tidspunkt ikke alene sagt ja til sin store kærlighed. Hun havde også smidt over 50 kilo. Havde udgivet en bog. Holdt foredrag. Og så var hun i gang med en uddannelse som kontorelev, så hun kunne komme langt væk fra kontanthjælpssystemet.

I virkeligheden var Camillas liv dog langtfra så lyserødt, som det så ud for gæsterne. Og som hun ihærdigt forsøgte at overbevise sig selv om. Det indrømmer hun i dag.

- Op til brylluppet havde Christian og jeg store problemer. Der var bare ikke så mange andre end min mor, der kendte til dem. Flere gange var vi faktisk ved at lægge brylluppet ned, men det gjorde vi ikke. Jeg troede naivt på, at når bare vi blev gift, så ville vi blive en rigtig kernefamilie. Desværre blev vores problemer bare endnu værre efter brylluppet, siger Camilla ærligt.

Læs mere om: