Tirsdag, 7. juni 2011 — af af Thomas Flindt

De unge mødre: Det bedste og det værste

Dea Louise og Rasmus håber på at få deres datter hjem igen.
Dea Louise og Rasmus håber på at få deres datter hjem igen.
Foto: Steen Wrem
De unge mødre går på sommerferie, og gør her status over en overstået sæson.

Line Hansen, 21 år:
- Det har været en kæmpe oplevelse at være med i De unge mødre. Det har også været spændende at få taget modelbilleder og være med i opstartsfasen til en musikvideo, fortæller Line fra Grenaa.

Hendes værste oplevelse var, da hun opdagede, at hun var gravid og var i syv sind, om hun og kæresten Nicki skulle have barnet eller ej.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg mistede barnet, så jeg var fri for selv at tage stilling til det. Men det var virkelig hårdt bare det at finde ud af, at jeg var gravid, siger hun. Parret har endnu ingen planer for sommeren, men de regner med at tage Lucas på halvandet år med ud i sommerlandet og give ham nogle oplevelser.

Dea Louise Bergstrøm, 21 år:
- Det værste, der er sket for mig, er, at de har taget min datter fra mig, siger hun.

Datteren Rosa blev fjernet af myndighederne fire timer efter fødslen, og siden har Dea og kæresten Rasmus, 28, kæmpet for at få Rosa tilbage. Foreløbig uden held.

- Det bedste er, at vi får lov til at se hende indimellem. To timer hver anden uge, siger Dea. Hun håber stadig, at lille Rosa snart kommer hjem til Farum igen.

- Vi har ikke planlagt noget i sommerferien, for alt kommer an på, om vi får vores lille pige hjem, siger hun med en næsten opgivende stemme.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden