De unge mødre-Katherina: Havde svært ved at sige ja til Peter

\

"De unge Mødre" Katherina og Peter Pedersen

Foto: AOP
Efter flere års kæresteri blev Katherina og Peter endelig gift. Men bruden havde mistet stemmen på grund af halsbetændelse, så der gik lidt tid, før hun fik sit 'ja' over læberne.

Med en forlovelsesring på fingeren siden 2012, blev det endelig alvor for parret, der mødte hinanden i TV-programmet ”De unge mødre”.

Den 13. december gav Katherina sin kæreste Peter sit ja til at være sammen resten af livet. Men det var ikke kun sommerfugle, der fløj rundt i maven på den vordende brud. Hun havde nemlig ugen op til brylluppet været syg med halsbetændelse.

Peter blev nervøs

- Jeg var faktisk ved at blive ret nervøs for dagen, for jeg havde virkelig haft det dårligt. Peter havde været ude og købe strepsil til mig om morgenen, så jeg forhåbentlig kunne nå at få noget af stemmen tilbage, men det hjalp bare ikke ret meget, fortæller Katherina, der fik gommen til at svede, da det var hendes tur til at sige ja.

- Det var jo lidt komisk, for Peter troede jo, at jeg tøvede, da det var min tur til at sige ja. Men stemmen svigtede, så der gik nok lidt længere tid end normalt, før jeg svarede, siger Katherina, der stadig døjer lidt med sygdommen som også hendes søn Alexzander også er ramt af.

Ville ikke aflyse

For Katherina var det dog ikke en mulighed at aflyse brylluppet, da datoen allerede var indgraveret i hendes forlovelsesring.

- Hvis jeg havde haft Roskildesyge, så kan det godt være, at jeg havde overvejet at udskyde brylluppet, men ellers ikke. Det var jo alligevel en fantastisk dag.

Efter vielsen tog det nygifte par børnene med i BR, hvor de fik lov til at udvælge nogle julegaver og efterfølgende blev resten af dagen fejret i familiens skød.

- Det er ikke fordi, at det er så meget anderledes at være gift end at være kærester, men det er jo dejligt løfte at give hinanden.

Baby på vej

Katherina tonede første gang frem i TV-programmet ”De unge mødre” i 2005, og Peter så vi allerede året før, hvor han var kæreste med Christina Brodersen, der også medvirkede i programmet. Sammen har de sønnen Alexzander og til foråret ankommet endnu en søster eller bror.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden