De unge mødre-Katherina og Peter er kærester igen

\
"De unge mødre"-Katherina Pedersen og Peter Søborg.
Foto: AOP
Et af de mest kendte par fra De unge mødre har fundet sammen igen, og vil nu kæmpe for at få deres forhold til at fungere.

Det mest kendte par fra ”De unge mødre”, Katherina Pedersen og Peter Søborg, gik fra hinanden for knap et år siden. Nu har de fundet ud af, at de ikke kan undvære hinanden og er flyttet sammen. Peter har vendt Sjælland ryggen og er rykket til Vejle.

- Det har ligget i luften en stykke tid, men vi blev kærester igen lørdag den 1. juni. Alt det før var bare flirt, siger Peter med sit sædvanlige glimt i øjet.

Parret, som begge har været med i De unge mødre i årevis, gik fra hinanden i august, da deres fællesbarn Alexzander var blot fem måneder. De blev boende sammen, indtil Katherina havde fundet et nyt hjem.

Katherina valgte at flytte tilbage til Vejle, hvor hun kommer fra.

- Katherina sagde, at jeg kunne få lov til at se Alexzander så meget, jeg har lyst til, hvis jeg boede i nærheden, og jeg ser alligevel kun Lucas hver 14. dag, så jeg planlagde at flytte herover, fortæller Peter.

- Jeg havde også brug for luftforandring. Jeg havde brug for, at der skulle ske noget vildt og voldsomt, siger han. Og så var beslutningen om at flytte til Vejle ikke så svær.

Den store kærlighed

- Jeg kender jo Vejle, fra dengang Katherina og jeg mødte hinanden. Det er en ret stor by. Her mangler ikke noget. Og her sker væsentlig mere end i Farum, fortæller Peter, som desuden allerede har fået job i byen.

- Jeg fortsætter i Netto, siger han.

Det var ikke planlagt, at de to også skulle finde sammen igen, men de elsker hinanden og vil nu forsøge at få forholdet til at virke igen.

- Det er selvfølgelig ikke sket fra den ene dag til den anden, men vi blev først rigtigt kærester igen i lørdags, fortæller Peter.

Parret bor nu i en lejlighed i byen sammen med Katherinas søn Mikkel på syv år og deres dreng Alexzander på nu 15 måneder. Peters søn Lucas på otte år kommer på besøg hver anden weekend.

- Vi skal ikke have flere børn, det bliver der bare ballade ude af. Vi vil bruge vores tid på dem, vi allerede har. Det er vi ret enige om, afslører Peter.

LÆS OGSÅ:
Camilla Petersen fra ”De unge mødre” venter barn nummer syv. Læs historien på udeoghjemme.dk

LÆS OGSÅ:
Peter falder for de unge mødre. Se alle dem han har datet fra De unge mødre på udeoghjemme.dk

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden