De unge mødre: Nadja afviser rygter om brud

Nadja Dahl fra \
Nadja Dahl fra "De unge mødre"
Foto: Privat
- Kenneth og jeg er altså stadig sammen. Det vil jeg bare lige sige, konstaterer Nadja og slår dermed en streg over rygter om et brud.

I sidste uge begyndte adskillige rygter pludselig at florere på Facebook, om at 20-årige Nadja Dahl, som i september blev bedt om at forlade TV-serien De unge mødre, var blevet dødeligt uvenner med sin kæreste, Kenneth, faderen til Nadjas yngste, Marina. De to skulle endda være gået fra hinanden, skrev folk. Men rygterne har intet på sig, forsikrer Nadja, som glæder sig til, at hele familien skal holde jul sammen hos Nadjas familie på Sjælland.

- Kenneth og jeg er altså stadig sammen. Det vil jeg bare lige sige. Jeg ved ikke, hvorfor folk starter sådan nogle rygter.

20-årige Nadja Dahl fra Tommerup på Fyn ryster på hovedet over den sidste uges skriverier på Facebook om, at hun og kæresten skulle være røget i totterne på hinanden og nu var gået hver til sit.

- Det har slet ikke noget på sig, siger hun, og fortæller tvært imod, hvordan hun og Kenneth går og hygger sig med deres fælles barn Marina, som nu er lidt over tre måneder, og Nadjas dreng Theis, på tre år, som hun har fra et tidligere forhold.

Rydder ud i bunkerne

Lige nu er familien ved at pynte hjemmet op til jul.

Selve juleaften skal de holde på Sjælland hos Nadjas familie.

Og så har Nadja ellers travlt med at rydde ud i bunkerne af tøj og babysager, som er blevet for småt. Den unge mor har sat det hele til salg på sin facebook-side, men indtil videre er det begrænset, hvad der er blevet solgt.

- Der sker ikke det vilde, konstaterer hun tørt.

Taler ikke med produktionsselskabet

Nadja Dahl var en meget populær medvirkende i tv-serien De unge mødre, indtil hun i slutningen af september pludselig blev ”fyret” af produktionsselskabet, fordi hun ikke ville lade sig filme før efter Marinas barnedåb den 27. oktober.

Nadja var rystet over beslutningen, som hun var ked af. Til Ude og Hjemme sagde hun dengang, at hun håbede, at hun måske kunne vende tilbage i seiren, når bølgerne havde lagt sig lidt. Det er de åbenbart ikke endnu.

- Jeg har ikke kontaktet dem (produktionsselskabet, red.), og de har ikke kontaktet mig. Og det er ikke noget, jeg går og tænker på lige pt. Men hvis de spørger mig, om jeg vil være med igen, vil jeg da helt klart overveje det, fortæller hun.

Marina stortrives

Familiens yngste, lille Marina, har det godt og stortrives. Endnu er hun for lille til at kravle.

- Men man kan se, at hun er ved at være træt af bare at ligge på maven. Hun vil rigtig gerne fremad, lyder det fra den unge mor til to.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden