De Unge Mødre-Nadja går fra kæresten

Nadja Dahl fra \
Nadja Dahl fra "De unge mødre"
Foto: Privat
Nadja Dahl fra ”De Unge Mødre” går en hård jul i møde.

Det er ikke mere end to uger siden, at 20-årig Nadja Dahl afviste alle rygter om, at hende og kæresten Kenneth var gået fra hinanden. Tværtimod fortalte hun, at de hyggede sig og glædede sig til at holde jul sammen.

Men nu ser det ud til, at bruddet er blevet en realitet. På sin facebook-profil bekræfter Nadja Dahl, at det er slut med kæresten, og at hun allerede har fundet en ny bopæl til hende og børnene.

- Ja, jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden og flyttet hver for sig… OG NEJ, jeg har ikke behov for at fortælle om stort og småt, og hvorfor, som han gør. Det er hans valg, og jeg vælger så at lade være med at sige noget som helst, skriver Nadja, der har fundet en ny, hyggelig lejlighed på Fyn.

Hygger med børnene

Men singlemoren har det tilsyneladende fint med sin nye status som single. På facebook skriver hun:

- Børnene og jeg har det super godt. Marina vokser og stortrives, så det er rigtig dejligt. Jeg har valgt at fokusere 110 procent på mine børn og lader de ting være, som ikke er vigtige.

Fyret fra De unge mødre

Nadja Dahl var en meget populær medvirkende i tv-serien ”De unge mødre”. Indtil hun i slutningen af september pludselig blev ”fyret” af produktionsselskabet. Fordi hun ikke ville lade sig filme før efter Marinas barnedåb den 27. december.

Hun udtalte dengang til Ude og Hjemme, at hvis produktionsselskabet ville have hende tilbage til serien, så var hun villig til at overveje det.

Ude og Hjemme har forgæves prøvet at få en kommentar fra Nadja Dahl.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden