De unge mødre-Nadjas datter døbt

Nadja Dahl fra \
Nadja Dahl fra "De unge mødre"
Foto: Privat
Søndag den 27. oktober fik Nadja Dahls datter navnet Marina.

De holdt navnet hemmeligt helt frem til dåben. Men søndag den 27. oktober afslørede Nadja Dahl og Kenneth Nydal foran gæsterne i Tommerup Kirke, at deres lille datter skal hedde Marina Mary-Ann Nydal.

- Hun er opkaldt efter Kenneths mor, Mary-Ann, der desværre døde for to år siden. Efternavnet er både Kenneths, men også hans fars, så hun er altså opkaldt efter både sin farmor og farfar, der ikke er her mere, forklarer Nadja.

Kenneths far begik selvmord blot fire måneder efter, at hans ekskone, Kenneths mor, døde.

Nadja indrømmer, at det på den baggrund var med lidt blandede følelser, familiefesten efter den kirkelige handling blev holdt i det nærliggende forsamlingshus.

1 minuts stilhed

- Det er jo trist, at Kenneth har mistet begge sine forældre så tidligt. Men på den her måde var de med alligevel. Vi holdt da også ét minuts stilhed for dem. Men vi havde trods alt en rigtig hyggelig eftermiddag, siger Nadja, der havde inviteret 24 gæster til datterens dåb.

Marina Mary-Ann opførte sig pænt under hele forløbet, og de stolte forældre er glade for de mange fine gaver. Men de har ikke tid til at dvæle alt for meget ved minderne om datterens store dag.

Skal flytte

- Vi er ved at pakke, for vi har besluttet os for at flytte til Als. Vi vil gerne bo tættere på den familie, vi ses mest med - og især faster Hanne selvfølgelig, siger Nadja.

Parret har indtil nu boet i Tommerup på Fyn, men nu rykker de altså teltpælene op og rykker til Als tæt på Sønderborg i Sønderjylland.

Den planlagte flytning har betydet, at Kenneth ikke længere har sit praktikjob i SuperBrugsen.

- Vi er desværre begge på kontanthjælp lige for tiden. Men Kenneth søger job på Als allerede nu, så vi håber, han snart finder et eller andet, siger Nadja.

Et nyt kapitel

Selv regner hun med at gå hjemme med Marina Mary-Ann og sønnen, 2-årige Theis et års tid.

- Jeg vil nyde min lille datter, og sørge for at Theis falder godt til i de nye omgivelser. Vi glæder os alle sammen til et helt nyt kapitel i vores liv, siger Nadja.

Hun er ikke længere med i De unge mødre og ved ikke, om hun vender tilbage.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden