Onsdag, 3. juli 2013 - af af Ude og Hjemme, Aller Media

De unge mødre-Nanna har fået ny kæreste

Nanna Eliasen fra De unge mødre har fået ny kæreste
Nanna Eliasen fra "De unge mødre" har fået ny kæreste.
Foto: Krestine Havemann
Nanna Eliasen fra De unge mødre har følt sig tvunget til at offentliggøre forholdet til sin nye kæreste, der har en fortid som kokainsmugler.

Nanna Eliasen fra De unge mødre har følt sig tvunget til at offentliggøre forholdet til sin nye kæreste, der har en fortid som kokainsmugler.

Det er kun en måned siden, de mødte hinanden for første gang, men Nanna Eliasen fra De unge mødre har allerede nu offentliggjort forholdet til sin nye kæreste Janus Dahl.

- Det var slet ikke meningen, at forholdet skulle offentliggøres nu. Men jeg har fået så mange beskeder fra alle mulige mænd på Facebook, og nogle af dem har været virkelig grænseoverskridende og med grænseoverskridende billeder. Jeg skrev først, at jeg var i et forhold, men det var de ligeglade med, så nu har vi offentliggjort, at vi er kærester, siger Nanna til Ude og Hjemme og håber, at de mange mails stopper.

Det var også på Facebook, parret mødte hinanden.

- Jeg fik en mail fra ham, hvor han skrev, at det var fedt, at jeg havde valgt at være sammen med en mand, selv om han havde nogle problemer, fortæller hun.

Det var før jul. Siden blev det til mange mails og chats om både løst og fast. Og endelig i slutningen af maj mødte de hinanden.

Bygger forholdet langsomt op

- Vi ser kun hinanden en gang om ugen eller sådan noget, men vi snakker sammen hele tiden. Der skal ikke være noget hastværk. Vi mener begge, at jo langsommere det går, jo bedre bliver forholdet, fortæller Nanna.

Selv om de allerede nu har offentliggjort deres forhold på Facebook, så understreger Nanna, at forholdet stadig kun er i sin spæde start.

- Vi vil gerne have, at forholdet går den vej - altså, at det bliver mere seriøst. Men i verden uden for Facebook går det langsommere, siger hun og griner lidt af al den postyr, opdateringen har bragt med sig.

- Janus har slet ikke mødt Malucca endnu, og jeg har ikke mødt hans børn, siger hun og afslører, at hun skal 14 dage til Italien med Malucca – uden Janus.

Ønsker det bedste for Ditlev

Selv om det kun er to måneder siden, forholdet til Ditlev stoppede, så er det ikke et øjeblik for tidligt at få en ny kæreste.

- Ditlev og jeg har jo ikke været kærester i 100 år. Vi har bare boet sammen som forældre. Vi har ikke været intime, siden Malucca blev til. Hvis Ditlev fandt en ny kæreste nu, så ville jeg også kun blive glad på hans vegne. Der er ingen jalousi, siger den unge mor.

Den nye kæreste har ligesom Ditlev en broget fortid. Janus Dahl, som er far til tre, har medvirket i programmet Kokainens pris afsnit 4 på DR3, hvor han åbent fortalte om sin fortid som kokainsmugler. Det er også faldet flere af Nannas fans for brystet, at han har tatoveringer i ansigtet og poserer med en pistol på et af sine Facebook-billeder.

- Janus har en fortid, som måske ikke er så fin. Den vil jeg slet ikke udtale mig om, det må han selv gøre. Han er jo ude af det nu, siger Nanna, der har den holdning, at alle har ret til en chance mere.

LÆS OGSÅ:
Puk og Jacobs forhold er også i sin spæde start. Parret fra De unge mødre er nemlig sammen igen, men denne gang er det anderledes. Læs hvordan på udeoghjemme.dk

LÆS OGSÅ:
Nanna faldt i sin tid for Ditlev, hvis fortid også var noget plettet. Læs hvorfor den unge mor syntes, han var så tiltrækkende på udeoghjemme.dk

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden