8. aug. 2013
Af af Ude og Hjemme, Aller Media

De unge mødre-Natascha Linea bliver mobbet

Natascha Linea fra "De unge mødre".
Natascha Linea fra "De unge mødre".
Foto: Janus Nielsen
Natascha Linea røg direkte i ilden, da Kanal 4 på Facebook præsenterede hende som ny deltager i serien ”De unge mødre”.

Den nye deltager i ”De unge mødre” oplevede bagsiden af medaljen og blev genstand for meget grove kommentarer, allerede inden hun har været i fjernsynet. Der er sæsonpremiere på ”De unge mødre” den 13. august.

Natascha Linea røg direkte i ilden, da Kanal 4 på Facebook præsenterede hende som ny deltager i serien ”De unge mødre”. På ganske få timer var der kommet 40 kommentarer, hvor mange af dem kommenterede den unge mors tænder:

’Hvad sker der med tænderne? Det ser da helt vildt ud’, ’Shit nogle tænder’, ’For meget cola’, ’Hun skulle have plejet de pløkker lidt bedre’ og ’Stakkels hende at gå rundt med de bisser som 17-årig. Tror, jeg var flyttet ind hos tandlægen’.

Sådan fortsatte bemærkningerne, mens andre forsøgte at opretholde en ordentlig tone.

Til sidst tog Natascha Linea selv ordet:

’Jeg synes, I skal se programmet før I dømmer mig! Jeg vil gerne have dem lavet, men før jeg blev gravid, var jeg for ung, og jeg kan ikke få dem lavet, så længe jeg er gravid’, skrev hun.

Den rigtige historie

Overfor Ude og Hjemme uddyber den højgravide Natascha Linea, hvorfor hendes tænder ser ud, som de gør.

- Jeg var i en trafikulykke. Jeg sad på forsædet af en bil og bankede hovedet ned i instrumentbrættet og mistede en fortand, fortæller hun.

Ulykken skete, da den unge mor var blot ni år. Tandlægerne forsøgte at redde hendes tand, men da hun var 12-13 år, måtte de konstatere, at tanden var død.

- Jeg skal have en ny tand, men de kan først lave det, når jeg er færdigudviklet. Det er jeg nu, men så blev jeg gravid, og jeg må nu vente, til jeg har født, for jeg skal under fuld narkose for at få det lavet, siger hun.

Aldrig mobbet før

- Jeg er ikke blevet mobbet med mine tænder før. Måske har folk hvisket lidt, men de har været gode til at spørge, hvorfor jeg mangler en tand, fortæller den unge mor fra Vollsmose.

Hun ville ønske fans af "De unge mødre" ville gøre det samme.

- Hvis folk spørger mig, så får de svar, siger hun og undrer sig over, at må mange interesserer sig for det.

- Det rører mig ikke, at de skriver om mig, men det er sjovt, at folk gider at bruge tid på det, inden de overhovedet har lært mig at kende, siger hun

Natascha Linea er i dag 17 år, og hun har termin den 18. august.

- Jeg er ikke nervøs. Jeg glæder mig, siger hun med smil i stemmen.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: