Torsdag, 31. juli 2014 - af Karina Didriksen

De Unge Mødre: Tidligere deltagere er blevet voksne

Louise Papanicolas og hendes to ældste sønner.
Louise Papanicolas og hendes to ældste sønner.
Foto: AOP
Louise Papanicolas og Melissa Ploug er nogle af de piger, som har medvirket i serien og har fået deres fremtidsdrømme opfyldt.

Siden Kanal 4-reportageserien ”De Unge Mødre” havde premiere i 2005, har et væld af unge piger medvirket i programmet og ladet danskerne få et indblik i livet som ung og ofte enlig mor.

Louise Papanicolas er en af dem. Hun var med fra start af sammen med sin daværende mand og to sønner. Hun tog en pause fra programmet på fire år og var enlig mor, da hun vendte tilbage for en lille periode.

I dag bor den 28-årige mor sammen med en ny kæreste, og familien er blevet udvidet, siden hun sagde farvel til ”De Unge Mødre”.

- Jamen, jeg er jo blevet mor igen til min søn Marius, der fylder et år på tirsdag. Så blev jeg desuden færdiguddannet som sygeplejerske i januar og fik et arbejde fra 1. februar. Så det kører bare derudaf, siger Louise Papanicolas til BT.

Har smidt 15 kilo

En anden tidligere deltager er Melissa Ploug, som er mor til sønnen Joshua, der som helt lille blev ramt af meningitis. I dag er han dog en helt rask fyr.

- Min dreng er jo blevet stor, og han starter i skole næste år. Og så er jeg nået dertil i mit liv, hvor jeg har sagt, at jeg har taget alt for meget på, så de sidste tre måneder har den stået på hård kost og træning, så jeg har smidt 15 kilo, fortæller Melissa til BT og tilføjer:

- Så er jeg kommet ind på min drømmeuddannelse, som er GVU – kontor med speciale, og jeg kunne ikke være mere lykkelig.

Til august har Kanal 4 premiere på den 19. sæson af "De Unge Mødre".

Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden