28. jan. 2013
Af af Jannie Øberg

Forelsket Kit fortryder Singleliv

Kit fra "Singleliv"
Kit fra "Singleliv"
Foto: AOP
Kit fra "Singleliv" har endelig fundet kærligheden.

Kit gik med i TV-programmet "Singleliv" af to grunde: Hun ville fremme sin karriere som skuespiller - og hun ville gerne finde den eneste ene. Begge dele kiksede i TV-programmet, tværtimod har hun oplevet, at "Singleliv" har forringet hendes muligheder på begge områder. Men nu, hvor hun er ude af rampelyset, har hun opnået held i kærlighed.

Du er ikke kendt nok

Nøjagtig den begrundelse fik den kønne skuespiller Kit Carloline Løvenhardt for nogle år siden, da hun gik til casting på et satireshow, som hun ville være oplagt til.

Det var selvfølgelig et hårdt slag, men samtidig var hun klar på selv at gøre noget for ikke at støde ind i den forhindring igen. Derfor valgte hun at medvirke i Kanal 4-programmet "Singleliv". Det var oplagt. To fluer med et smæk. Nu kunne hun både lede efter kærligheden og gøre sit ansigt mere kendt.

Det er nu halvandet år siden, hun sidste gang havde et kamerahold i hælene, og i dag ved hun, at hendes TV-optræden ikke førte det med sig, som hun havde håbet på.

Afvist på grund af "Singleliv"

Kærligheden dukkede aldrig op i programmerne. Og rollerne fulgte heller ikke med. Tværtimod. Kit har nemlig siden oplevet at blive afvist til en drømmerolle alene fordi, hun havde været med i "Singleliv". Faktisk af samme kanal, som i sin tid afviste hende for ikke at være kendt nok.

- Set i bagklogskabens lys kan jeg godt fortryde, at jeg var med. Men samtidig blev jeg vildt provokeret over at blive valgt fra af nogen, som indrømmede, at de faktisk ikke selv havde set "Singleliv". Jeg føler jo, at jeg kan stå 100 procent inde for de programmer", siger Kit. Hun oplevede heller ikke, at "Singleliv" var den rigtig måde at finde kærligheden på.

- Jeg er den romantiske type, som helst vil forelske mig på tværs af køledisken. Den der magi mister man jo lidt, når man er med i et TV-program. Der var også mange mænd, som ikke ville møde mig, når der var kamera på, siger 31-årige Kit, som til gengæld stødte ind i kærligheden, mens hun mindst ventede det.

Faldt for fotograf

For to år siden var hun med i opløbet til at blive Danske spils nye Oddset-pige, og under en fotooptagelse opstod der pludselig kemi mellem hende og den 17 år ældre fotograf. De to er i dag kærester, og Kit nyder medvinden i kærligheden.

Hvor den smukke singlemor befinder sig godt foran et kamera, befinder hendes kæreste sig til gengæld bedst bag kameraet, og det med at stå frem i offentligheden er slet ikke ham, fortæller Kit, som stadig forsøger at slå igennem som skuespiller.

Hun medvirker i en del reklamefilm, spillede med i et Juleeventyr i Borreby Teater i Skælskør, og da hun medvirkede som statist i den nye Simon Spies-film, fik hun pludselig det skulderklap, som hun længtes efter. Fra den ene dag til den anden fik hun pludselig rollen som rejsekongens sekretær.

- Det er jo den der solstrålehistorie om statisten, der gerne vil opdages, griner Kit og understreger, at det godt nok kun var en birolle.

Læs mere om: