Mandag, 15. september 2014 - af Karina Didriksen

Frederik Fetterlein i nyt TV-program: Festløve og familiefar

Frederik Fetterlein.
Frederik Fetterlein.
Foto: AOP
Den tidligere tennisspiller og playboy tager sit liv op til revision i Kanal 4-serien ”Fetterleins Fristelser”.

Frederik Fetterlein vil vise danskerne, at han ikke kun er en festløve, men også et stort familiemenneske i reportageprogrammet ”Fetterleins Fristelser”, der får premiere på Kanal 4 i næste uge.

- Jeg er, hvem jeg er. Jeg er en glad mand, der fester nogle gange. Jeg håber, man kan se, at jeg er crazy og skør – for sådan er livet engang imellem, men jeg håber også, at man ser en anden side af mig som f.eks. familiefar, for livet er ikke kun fest og farver, siger Frederik i en pressemeddelelse fra SBS Discovery.

Den tidligere tennisspiller er fyldt 43 år og har to sønner, der bor i hvert sit land, Danmark og Monaco. Han er opsat på at lægge det vilde liv som playboy bag sig, men der er mange fristelser.

Spiller ingen rolle

I TV-programmet følger man Fetterlein, når han tager sit liv op til revision, og han har ikke noget imod, at kameraet går helt tæt på.

- Jeg har hele tiden gerne ville lave noget anderledes, hvor der er noget mere på spil, siger Frederik Fetterlein og fortsætter:

- Man udstiller sig jo på godt og ondt på den måde. Det her er mere en reportage, så på den måde har jeg ikke en rolle, som jeg måske har haft i nogle af de andre programmer, jeg har medvirket i. Det er uden manuskript og med frie tøjler.

”Fetterleins Fristelser” har premiere torsdag den 25. september kl. 21.30 på Kanal 4.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden