31. jan. 2013
Af af Jannie Øberg

Kit fra Singleliv kæmper for sin søn i retten

Kit Caroline Løvenhardt
Kit Caroline Løvenhardt
Foto: AOP
Kit Caroline Løvenhardt, som blev kendt i programmet "Singleliv" på Kanal 4, er blevet kastet ud i to benhårde kampe. Den ene kamp foregår i retten. Den anden på hospitalet.

Kit, som blev kendt i programmet "Singleliv", er i gang med to meget hårde kampe. Den ene foregår i retten, hvor hun kæmper for sin 8-årige søn, den anden hos lægen, fordi hun ønsker sig endnu et barn.

- Det gør så ondt i hjertet, siger hun om den ene kamp, der er en række udmattende stridigheder, som hun og hendes ekskæreste det sidste år har haft kørende om deres otteårige søn, Bertil.

Kit fortryder sit valg

Lige nu bor drengen hos faderen i Jylland, men det er Kits brændende ønske at få ham over til sig i Virum ved København. De er bestemt ikke enige, og forældreparret er nu endt i retten med alle skyts rettet mod hinanden.

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at det skulle komme så langt ud. Det er så hårdt, og jeg er simpelthen så ked af det. Vi prøver selvfølgelig at holde Bertil ude af det, men han kan godt mærke, at der foregår noget, sukker Kit, som havde Bertil, indtil han skulle starte i skole.

Fra da af blev hun og faderen enige om, at han skulle bo hos ham, men det fortryder Kit bittert i dag.

Kit har svært ved at blive gravid

Kit elsker nemlig børn og håber, at hun en dag bliver mor igen. Den drøm er dog langt fra sikker. Siden august har hun været på hospitalet seks gange på grund af voldsomme smerter i underlivet. Kit lider nemlig af endometriose, hvilket betyder, at hun laver cyster på æggestokkene.

Når de brister, gør det så ondt, at Kit i bogstaveligste forstand vakler på sine ben. Samtidig lever hun med en truende forhistorie.

- Jeg kommer fra en familie, hvor de sidste tre generationer af kvinder før mig fik fjernet deres underliv, mens de var i 20'erne på grund af kræft. Jeg har også selv haft celleforandringer, og lægerne har anbefalet mig at få fjernet alt. Men det er jeg ikke klar til, siger Kit, som stadig går til regelmæssig kontrol for celleforandring.

Læs mere om: