28. maj. 2016
Af Liz Rørsig

Lina Rafn: Tager familien med til "Topmodel Curves"--optagelser i Portugal

Lina Rafn.
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Sangerinden og den tidligere ”X Factor”-dommer Lina Rafn glæder sig til at rejse til Portugal for at være jurymedlem i Kanal 4’s nye version af ”Topmodel”.
”Infernal”-sangerinden Lina Rafn rejser som jurymedlem sammen med seks danske modelaspiranter til Portugal til TV-optagelserne af Kanal 4’s skandinaviske konkurrence for kvinder med kurver, ”Topmodel Curves”, der vises til efteråret. Her konkurrerer de danske piger mod modelaspiranter fra Norge og Sverige, og til sidst vil Skandinaviens næste kurvede topmodel blive kåret. Lina får sin familie med, når hun i halvanden måned opholder sig i Portugal. - Kasper og vores datter Karmen på seks år rejser med, og når jeg ikke har TV-optagelser, kan jeg være sammen med Karmen, og Kasper kan lave noget andet. Det bliver lidt hans sommerferie, forklarer Lina til BILLED-BLADET.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Lina Rafn: Man kan godt være både klog og lækker

For sangerinden er mode ligesom musikken den store passion. - Jeg køber mange modeblade. Da jeg i sin tid lige var flyttet hjemmefra, ville jeg hellere spise havregryn med vand end at undvære at købe et modeblad. Jeg elsker mode og skønhed, siger Lina, der med programmet også gerne vil være med til at skubbe til nogle fordomme. - Lige nu er der en tendens i tiden til, at du som kvinde enten er klog og dygtig, eller også er du lækker. Man må gerne have lov til at være begge dele, siger sangerinden.
Lina Rafn.
Line Rafn med "Topmodel Curves"-holdet.
Foto: Discovery Networks Danmark/BILLED-BLADET
null

Læs mere om: