Mandag, 11. februar 2013 — af af Jannie Øberg

Louise fra De unge mødre er gravid

Louise Papanicolas
Louise Papanicolas og Martin fra "De unge mødre"
Foto: AOP
Louise Papanicolas venter sig barn nummer tre. Kønsscanningen afslører, at det bliver endnu end dreng. Den kommende far fik nyheden på en anderledes og sjov måde.

- Det er en dreng mere til flokken, jubler 27-årige Louise Papanicolas fra "De unge mødre".

Hun har lige været til scanning for at finde ud af kønnet på sit tredje barn, og nu kan hun ikke holde graviditeten hemmelig mere.

- Vi ville bare så gerne være sikre på, at den lille er sund og rask, inden vi delte det med hele verden, siger Louise, som allerede har drengene Sebastian og Tobias på henholdsvis otte og fem år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Louise Papanicolas blev scannet i fredags

Hun var præcis 15 uger henne i lørdags og fik lavet en kønsscanning og 3D-billeder fredag. Billederne viser tydeligt en lille dreng; sund og rask og på blot 97 gram. Faderen er den 29-årige landmand Martin, som hun flyttede sammen med i et hus i Glamsbjerg på Fyn den 1. december sidste år.

- Jeg ville selvfølgelig gerne have haft en pige. Ikke fordi jeg har noget imod drenge, men jeg har jo to, og jeg tror, de fleste gerne vil have en af hver. Men jeg er glad, så glad, siger hun og afslører, at graviditeten var planlagt.

- Men det gik hurtigere end forventet, siger den lykkelige mor til snart tre.

En stor overraskelse

Louise har holdt på hemmeligheden siden slutningen af november. De første to dage var det endda også en hemmelighed for den kommende far.

- Det er sikkert Martins eneste barn, så jeg ville gerne gøre noget specielt ud af det, siger hun.

Hun købte et kort af den slags, man bruger til invitation til en børnefødselsdag: "Hej far. Vil du komme til min fødselsdag den 10. august", skrev Louise, for hun har termin netop den dag. Kortet lagde hun i en kasse med et sæt nattøj med påskriften "I love mum & dad". Hun lukkede kassen, satte et frimærke på og lånte et stempel på det lokale posthus, så Martin troede, pakken var kommet med posten.

- Først forstod han ikke rigtig kortet, men da han så tøjet, regnede han den ud, fortæller hun og griner.

Måske det sidste barn

Parret har ikke umiddelbart planer om at få flere børn, selv om Louise langtfra er afvisende ved tanken om barn nummer fire.

- Jeg kan godt forstå, hvis han gerne vil have et barn mere, men han siger, han ikke vil have mere end tre, og det har vi jo nu. Og nu er det en dreng mere. Tre drenge i huset er meget. Men det kan jo være, han skifter mening, siger hun og griner ved tanken.

Martin vil ikke i TV

Nu skal parret i gang med at indrette et børneværelse mere. Og de skal beslutte sig for, om Louise og børnene fortsat skal være med i "De unge mødre". Én ting har de besluttet sig for - sikkert til stor skuffelse for mange fans: Selve fødslen kommer ikke i fjernsynet.

- Martin ønsker ikke at deltage i "De unge mødre", og han skal jo være med til fødslen, så den får de altså ikke lov til at filme, siger Louise og fortsætter:

- Vi skal lige finde ud af, om vi stopper. Måske bliver det noget med, at de følger mig under graviditeten og filmer barnet en enkelt gang. Det ville være en god afslutning, siger Louise.

I det hele taget forsøger hun at holde medierne lidt på afstand, så hun kan have noget privatliv. Af samme grund har hun valgt kun at tale med Ude og Hjemme om sin graviditet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden