Onsdag, 27. juni 2012 - af af Karin Heurlin. Redigeret af Juliane Olsen

Malou Stella Navarana medicineret for ADHD

Malou Stella Navarana

Malou Stella Navarana

Foto: AOP
I årevis har Malou Stella Navarana ikke kunnet styre sin vrede. Nu har hun endelig fået konstateret lidelsen ADHD og får nu piller for det

En forkert bemærkning. For meget salat i en burger. Eller moderens kørsel. Det har ikke krævet de store forhindringer at tænde 21-årige Malou Stella Navaranas temperament, så hun har råbt og bandet uden tanke for, at hun blev fulgt af et kamera til en landsdækkende TV-kanal.

Siden hun for fem år siden første gang optrådte i "De unge mødre" på Kanal 4, har hun gang på gang fået seerne til at ryste på hovederne hjemme i stuerne over hendes vredesudbrud, som for det meste er gået ud over hendes velmenende mor, Britta.

Hvad, man ikke ser på TV, er Malou Stellas egen kamp bag raseriet. At hun faktisk har været ulykkelig, når hun igen har faret op, og at hun i årevis har følt sig magtesløs over sine egne raserianfald.

- Det har ødelagt rigtig meget for mig selv. Det er slet ikke mig at være så hidsig, men jeg har ikke følt, at jeg kunne styre det, siger Malou Stella i et stort interview med Ude og Hjemme.

Nu er det blevet konstateret, at Malou Stella har en reel diagnose bag sine trængsler. Den unge mor lider af ADHD og får nu medicin for sygdommen. Det var dog ikke helt let for hende at få en recept på medicinen, da hun med sine kun 50 kilo vejede alt for lidt til den behandling, der har vægttab som en af sine bivirkninger. Men Malou Stella modtager nu medicinen, og efter blot to ugers behandling kan både hun og moderen Britta Rasmussen mærke en væsentlig forandring i hendes sind.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- I dag kan jeg sidde stille og roligt og snakke. Jeg er slet ikke så frembrusende, hidsig og vild. Normalt ville jeg råbe og skrige i bilen, hvis nogen kørte ud foran mig. Nu sidder jeg bare og ryster på hovedet, siger Malou Stella, som også føler, at hun er blevet en bedre mor for femårige Tino.

- Hvis Tino kaldte "mor" alt for mange gange tidligere, kunne jeg godt sige: "Hold nu op". Men nu går jeg med ind og ser hans legetøj 10 gange. Jeg har fået meget mere overskud, siger hun med et smil.
Overskuddet bliver der brug for. Malou Stella har netop sagt sit job op i en børnehave på grund af dårlig ryg og skal til august starte i praktik i en skønhedsklinik.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden