1. nov. 2013
Af af Marianne Knudsen, Ude og Hjemme, Aller Media

Mig og min mor-Jesscia: Jeg skal giftes

"Mig og min mor" Jessica Priscilla og kæresten Christian
"Mig og min mor" Jessica Priscilla og kæresten Christian
Foto: Privat
21-årige Jessica Priscilla fra ”Mig og min mor” er blevet forlovet med kæresten Christian, der overraskede hende med to flotte forlovelsesringe på deres 1 års dag.

Et bryllup ligger dog langt ud i fremtiden, da Jessica mener, at hun lige nu er for ung til at blive gift.

Jessica Priscilla måtte knibe en tåre, da hendes kæreste Christian for nylig helt uventet friede til hende på deres årsdag. Parret havde ellers fejret deres kærlighed et par dage forinden med en videoaften og god mad, så Jessica var helt uforberedt på det, da kæresten kom hjem fra arbejde med en stor buket blomster.

Da Christian tilmed hev en lille fin æske frem og bad hende lytte til et digt, han havde øvet sig på, begyndte hun at forstå, hvad der var ved at ske.

Rørende digt

- Jeg kunne godt regne ud, hvad der var i den lille æske, så jeg begyndte at græde. Digtet var også utrolig smukt. Desværre havde han ikke skrevet det ned, så jeg kan ikke gengive det. Men jeg blev meget meget rørt, fortæller en glad og lykkelig Jessica, der ikke tøvede med at sige ja, da Christian afsluttede digtet med at spørge, om hun ville gifte sig med ham.

- Jeg er meget forelsket i Christian. Han er sød og omsorgsfuld over for mig, og da jeg så ham første gang på vores arbejde i 7-eleven, var jeg ikke i tvivl om, at ham ville jeg gerne have fat i, siger Jessica.

I æsken lå to smukke forlovelsesringe i børstet sølv. Jessicas med en lille hvid sten i. Ringene er nu blevet indgraveret med deres navne og dato.

Intet bryllup nu

Der bliver dog ikke tale om et bryllup foreløbigt. Det ligger flere år ud i fremtiden, hvilket begge er enige om. Jessica synes, at hun er for ung til at blive gift allerede, og samtidig drømmer hun også om et stort og pompøst bryllup, hvor der ikke mangler noget.

- Det skal være "over the top". Gerne på et slot - og så skal jeg selvfølgelig have den største og smukkeste brudekjole på, griner Jessica.

Hun frygtede lidt mor Jettes reaktion, da hun og Christian tog hjem til Odsherred for at fortælle nyheden om forlovelsen, men Jette blev heldigvis rigtig glad på datterens vegne.

- Jeg havde tænkt på, om mor mon syntes, det var for tidligt at blive forlovet. Men hun var jo selv yngre end mig, da hun blev forlovet med min far, som hun også kun havde kendt et års tid inden. Men jeg behøvede ikke at have bekymret mig. Hun var glad - lige som mig, siger Jessica.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: