29. jan. 2013
Af af Jannie Øberg

Nanna fra De unge mødre vil tabe 30 kg

Nanna Eliasen
Nanna Eliasen
Foto: AOP
Nanna Eliasen har taget en beslutning. Hun er træt af de overflødige kilo.

Nanna er gået på slankekur. Hun vil tabe sig mindst 30 kg. Nanna Eliasen fra "De unge mødre" er godt træt af at være overvægtig.

- Jeg er træt af ikke at være tilfreds med min krop, siger den unge mor.

Seerne mødte hende for første gang i det populære program, da sæson 14 startede. Her var hun gravid med sit første barn.

Nannas turbulente forhold

I den efterfølgende sæson var Nanna som 21-årig blevet mor til lille Malucca. Sammen med kæresten, 41-årige Ditlev, skulle de begge vænne sig til den store omvæltning, det er at blive forældre.

I programmet så man, hvordan hverdagen på et tidspunkt blev for meget for parret, og Ditlev valgte at gå - dog for at vende tilbage til Nanna igen. Men så i november sidste år kunne parret efter en turbulent tid bekræfte, at deres forhold var slut, og Ditlev flyttede i en kort periode til Holstebro.

- Vi var blevet for meget forældre og for lidt kærester, sagde dengang 21-årige Nanna.

Nu kører det for Nanna

Men nu har parret fået snakket tingene igennem, og de er sammen igen.

- Det går meget bedre. Det har ikke gået så godt, siden før jeg blev gravid, jubler Nanna, som også er begyndt at tabe sig med hjælp fra Vægtkonsulenterne.

Den emotionelle rutsjetur for den unge mor de sidste par år har nemlig også kunnet ses på vægten. Men nu har Nanna besluttet sig for at gøre noget ved.

- Jeg vil tabe mig 30 kg. Mindst 30 kg. Og det kommer nok til at tage et år, siger hun.

Læs mere om: