12. aug. 2013
Af af Anne Romanelli, TjekTV.dk, Aller Media

Oliver Bjerrehuus: Gider kun lave ærligt TV

Oliver Bjerrehuus
Oliver Bjerrehuus.
Foto: Krestine Havemann
Oliver Bjerrehuus vender tilbage med en ny sæson af ”Olivers kamp”. Se her, hvordan han har det med at vise sine nedture på TV.

Oliver er lige gået fra Gunnvør, men nu er hendes stemme i telefonen:

- Jeg er gravid…!

Onsdag den 21. august kl. 21.00 vender Oliver Bjerrehuus tilbage med en ny sæson af ”Olivers kamp” på Kanal 4, hvor du igen kan flytte ind modellens kaotiske liv og følge med i hans jagt på lykken.

I første sæson besejrede Oliver stofferne og fremviste en ren narkotest, hvilket var kravet, hvis han ville se sin lille datter. Nu vil han tage skridtet videre og skabe en lykkelig kernefamilie – men som altid i Olivers liv lurer dramaet, dæmonerne og fristelserne fra andre kvinder lige om hjørnet.

Et liv med kaos

- Ligesom de fleste andre drømmer jeg om et familieliv, hvor min kæreste kan stole på mig, og mine børn får en tryg opvækst med masser af kærlighed. Men det er svært, for mit liv har altid været et kaos, og jeg har aldrig lært andet end at navigere i kaos. Det rolige familieliv har jeg aldrig taget eksamen i, siger Oliver Bjerrehuus selv om den udfordring, han står over for i ”Olivers kamp 2”.

LÆS OGSÅ:

Vi følger Oliver i en hverdag præget af dilemmaer, der vil udfordre hans dømmekraft, vilje og fremtid. Ubetinget kærlighed til kæresten afløses i det næste øjeblik af konflikt og opbrud. Vi får også et indblik i Olivers stærke forhold til sin mor, Suzanne, og hvordan hun reagerer på graviditeten, mens hendes anstrengte forhold til svigerdatteren udvikler sig.

- Det er rigtig hårdt at have et kamerahold med sig, når tingene går skævt, men jeg gider kun at lave TV, hvis det giver et ærligt billede af mit liv, så den pris betaler jeg. Som alle andre laver jeg både mål og selvmål – og kameraet er med, både når jeg er oppe og nede, fortæller Oliver.

I den nye sæson følger vi også Oliver Bjerrehuus i en måned i New York, hvor han atter jagter de store modeljobs. Men har han stadig det, som der kræves for at slå igennem?

Følg den nye sæson af ”Olivers kamp” på Kanal 4 hver onsdag kl. 21.00 fra den 21. august.

Læs mere om: