Peter har kærestet med tre af de unge mødre

Peter Søborg
Peter Søborg
Foto: Morten Mejnecke
Peter Søborg har som den eneste mand været med, lige siden De unge mødre for første gang rullede over skærmen.

Peter Søborg, 29, er den mand, som har medvirket i flest afsnit af De unge mødre, og han har været på tv i snart 10 år. Så danskerne ved, hvad der sker i hans liv. Og hvornår han er ledig på markedet. Trofaste seere af De unge mødre har i hvert fald været vidner til, hvordan han gennem serien har været kæreste med ikke mindre end tre af de medvirkende mødre. Det ser han ikke noget problem i.

Peter mødte vi for første gang i De unge mødre, da han sammen med Christina fik sønnen Lucas. Han var 20 år og netop færdig med handelsskolen, og selvom det var lidt af en omvæltning at blive far, elskede han sønnen med det samme.

Christina og Peters forhold skrantede, allerede inden Lucas kom til verden. Peter havde fra begyndelsen sagt, at han ville gøre sin uddannelse færdig og få sig et arbejde. Det holdt han fast i.

– Jeg har ikke været der så meget i størstedelen af Lucas’ opvækst. Jeg var nødt til at koncentrere mig om min uddannelse og mit arbejde. Jeg var mere den, der kom hjem og sagde godnat. Samtidig kæmpede jeg med at holde rodet nede, for Christina gik ikke meget op i de huslige pligter, siger Peter.

Victoria fra De unge mødre hat brudt kontakten med Noahs far – læs hvorfor på udeoghjemme.dk

Bruddet slog hårdt

Fire år efter sønnens fødsel forlod Christina ham. Og selv om forholdet ikke havde været godt længe, var slaget hårdt. Han dulmede smerten med drikkeyoghurt og smøger. Tabte sig 12 kilo. Og holdt følelserne væk ved at tage kokain og amfetamin.

En dag sadlede han dog om. Lagde stofferne på hylden og begyndte forsigtigt at rejse sig. Han mødte på arbejde igen, så venner og blev aktiv på de sociale medier. Ikke mindst på Facebook, hvor han stødte på Bianca. En anden ung mor, som også var begyndt at medvirke i serien. Fra da af gik alting lynhurtigt.

– Vi flyttede sammen efter halvanden uge. Det kan ikke anbefales, konstaterer Peter. Parret forsøgte i seks måneder at lave deres egen lille familie med deres drenge Lucas og Cody. Men det gik ikke. Det hele var gået for hurtigt, og deres syn på opdragelse var for forskelligt.

– Hun fik nok af mig. Jeg kan være et rigtigt møgsvin. Ikke at jeg er utro. Det kunne jeg aldrig nogensinde finde på. Men jeg kan være meget kontrollerende, og tingene skal foregå på min måde, siger Peter ærligt.

Fik trøst af en ung mor

Han nåede dog ikke at lide af ulykkelig kærlighed længe. 24 timer efter bruddet med Bianca sad Katherina fra serien hos ham og trøstede. Endnu en gang var Peter havnet i armene på en ung mor, som han kendte fra tv. De to havde forinden mødtes kort til gallafesten i forbindelse med seriens afsnit 200.

– Katherina havde noget over sig, som jeg havde svært ved at slippe. Hun var utroligt smuk, sød og charmerende og let at snakke med.

Forholdet mellem de to blev hurtigt alvorligt, og i dag er de forældre til lille Alexzander. Men de er ikke længere kærester.

Katherina fra De unge mødre gik ned med en fødselsdepression efter fødslen af Alexzander – læs hendes historie på udeoghjemme.dk

– Katherina har været med mig igennem nogle af de store kampe i mit liv. For eksempel da jeg gik ned med en depression. Men nu har hun besluttet, at hun ikke vil være en del af det mere, sukker Peter.

Katherina vil nu stadig gerne støtte ham, men hun vil ikke leve under hans kontrol. Heldigvis taler de fint sammen, og de bor også stadig i samme lejlighed i Farum, fordi de ikke helt ved, hvordan fremtiden skal se ud. Sådan har de levet i snart et halvt år, og det går faktisk forbavsende godt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden