Onsdag, 28. august 2013 — af af Ude og Hjemme, Aller Media

Putte fra Singleliv har fundet kærligheden

Putte fra "Singleliv" har fået kæreste
Putte fra "Singleliv"
Foto: Gregers Kirdorf
Putte fra Singleliv fandt kærligheden en kold aften i januar, da hun mindst ventede det. Efter syv år som single slog Jonathan benene væk under hende.

Efter syv år som single er det lykkes den kendte og bramfri vestjyde Putte fra Singleliv at finde den rigtige. Ham, som har slået benene så meget væk under hende, at hun ikke har en snert af tvivl tilbage.

- Han er præcis det, som jeg har søgt efter de sidste syv år, som hun selv siger om den tømreuddannede Jonathan, som i dag arbejder inden for forsvaret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sin tid som single, har Putte ledt efter kærligheden på alle mulige måder. Hun har festet, skrevet med fyre på nettet, danset til karneval i Aalborg og været på dates både med og uden kamera. Den kønne kvinde har hverken manglet opmærksomhed eller bejlere. Men gnisterne er aldrig rigtig opstået. Det var faktisk først, da hun mindst ventede det en kold januar aften, at kærligheden pludselig ramte.

Putte var gået på en spontan bytur i Skive med en veninde og et par kammerater. Ved en tilfældighed gik de ind på et halvtomt diskotek, og straks var der en ukendt fyr, der råbte fra et af bordene: Putte!

Ikke ligefrem et udbrud, der mindede om de mere gennemtænkte scorebemærkninger, som Putte gennem tiden har lagt ører til. Men det var nok til at fange hendes opmærksomhed. Putte satte sig ved hans bord, og der gik ikke længe, inden de kyssede.

- Jeg kan ikke rigtig forklare, hvad der skete, men der var bare rigtig god kemi, siger Putte, som i dag kan fortælle, at det hurtige kys førte til et alvorligt parforhold. Selv om hun er mor til to børn.

Børn ingen hindring

Jonathan har ikke børn, men tanken om, at der fulgte børn med, skræmte ham ikke.

- Han er super god til at tackle det. Fra start sagde han, at han gerne ville gå ind i det dog på den betingelse, at det ikke kom til at gå for stærkt. Han ville lære mig at kende ved siden af også. Derfor valgte vi ikke at fortælle børnene om vores forhold før, der var gået flere måneder, siger Putte, som oplever, at børnene er glade for, at mor har fundet en kæreste.

De har aldrig set hende forelsket, men især hendes datter morer sig med at fløjte drilsk og sende hjertetegn, når Putte taler i telefon med Jonathan.

At der også følger berømmelse med Putte, efter hun har medvirket i Singleliv i flere sæsoner, måtte Jonathan også forholde sig til. Han tager den del af Puttes fortid meget roligt, og han vil selv bestemme, hvad og hvor meget han tager del i.

- Jeg kræver ikke, at han deltager i det, men jeg ønsker bare, at han har en forståelse for, at det har været en del af mit liv, siger hun.

Lige nu læser den nyforelskede Putte HF, og hun nyder endelig at have fundet en, at dele livet med. Men det kræver også sit, når drømmen om kærlighed endelig går i opfyldelse.

- Det er super skønt, men jeg skal også lige vende mig til det. Jeg har jo været vant til kun at skulle tænke på mig selv og gøre lige, hvad jeg havde lyst til.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden