14. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Saseline sendte sin far på alkohol-afvænning

Saseline Sørensen.
Saseline Sørensen.
Foto: Jesper Sunesen (BILLED-BLADET)
Saseline Sørensen har haft en barsk tid. Under optagelserne til reportageserien "Saselines bekendelser" måtte hun sende sin alkoholiske far til et afvænningscenter, hvor han gennemgik en Minnesotakur.

Et drama udspillede sig i kulissen under optagelserne til reportage-serien "Saselines bekendelser", der sendes på Kanal 4.

Her følger man Saseline Sørensen, fotomodel og sanger, og hører om hendes livs mange genvordigheder.

Men under udsendelsen måtte Saseline også tage hånd om sin alkoholiske far.

Efter at have brugt en hel nat på at sidde og tale med sin vrede og berusede far, fik hun nok. Da faderen brødbetynget ringede til hende dagen efter, mens Saseline Sørensen blev filmet, overfusede hun ham, skriver BT.

- Jeg sagde til ham, at nu indlægger jeg dig. Hvis du ikke lader dig indlægge på det behandlingssted, så er jeg ikke længere din datter. Jeg skærer dig af, fortæller 31-årige Saseline Sørensen.

Alkohol ødelægger det gode

Det var hårde ord, men for Saseline var det blevet for meget:

- Det er, fordi der er så meget godt i min far, at hans alkoholisme ødelægger alt det gode i ham, siger Saseline, der var skrækslagen for at miste sin far.

Han var tidligere besvimet nogle gange, og hun var begyndt at frygte, hvad der ville ske med ham, fortæller hun til BT.

Næste dag blev faderen kørt til afvænningsstedet for at gennemgå en Minnesota-kur.

Familieterapi med gråd

Efter faderen blev indlagt, har Saseline sammen med sine tre søskende været i familieterapi flere gange på afvænningscentret.

- Vi sad tre børn over for vores far. Det var kun os, der måtte sige noget. Han måtte ikke. Vi græd på kryds og tværs og kom med eksempler fra vores barndom. Eller de ting vi døjer med i dag, fordi han har sagt og gjort sådan og sådan, siger Saseline Sørensen.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at hans misbrug ikke har påvirket os børn. Jeg kan ikke lide fulde mennesker, dem har jeg på grund af min far meget svært ved at håndtere.

Faderen, der er 55 år gammel, er siden kommet hjem fra centret.

Læs mere om: