Onsdag, 28. august 2013 — af af Anne Romanelli

Saseline Sørensen går til bekendelse

Saseline Sørensen får sit eget program ?Saselines bekendelser?.
Saseline Sørensen får sit eget program ?Saselines bekendelser?.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sangeren og modellen Saseline Sørensen taler ud om sine op- og nedture i ny reportageserie

De fleste danskere kender Saseline Sørensen – eller gør de virkelig det?

Saseline har siden gennembruddet med popduoen SOAP i 90'erne været et kendt ansigt i den kulørte presse og har bl.a. også arbejdet som model og TV-vært. Men bag det smukke og stærke ydre gemmer sig en hård skæbne og en meget sårbar kvinde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har Saseline nu selv for første gang valgt at vise i en ny reportageserie, ”Saselines bekendelser”, der har premiere på Kanal 4 til efteråret.

- Jeg har aldrig før fortalt om mit privatliv i pressen. Men nu er jeg kommet dertil, hvor jeg har lyst til, at Danmark får et ærligt indblik i, hvem jeg i virkeligheden er, og at jeg ligesom alle andre tumler med problemer og svære tider. Selvom mit liv nogle gange kan se let ud udefra, så er jeg langt fra et perfekt menneske, siger Saseline.

Om programmet

I ”Saselines bekendelser” møder vi bl.a. en stærk, selvstændig kvinde, der kæmper for succes med sit nye firma Sasé og ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende projekter. Vi ser også den helt private Saseline, der drømmer om den store kærlighed og en lykkelig familie.

Forholdet til sønnen Seans far, Frederik Fetterlein, var både en stor kærlighed, men også et turbulent forhold, som ledte Saseline ud på et sidespor, der tvang hende til at tage nogle drastiske beslutninger – bl.a. det at forlade Fetterlein, blive alene-mor og klare sig på egen hånd.

- Jeg har været igennem mange ting i mit liv, men nederlagene har lært mig at kæmpe videre og rejse mig igen, selvom det bestemt ikke har været let. I serien åbner jeg op for mit liv set gennem mine øjne. Jeg åbner op for min verden og viser min hverdag med paraderne nede, når jeg er allermest mig selv, siger Saseline.

”Saselines bekendelser”har premiere på Kanal 4 til efteråret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden