8. nov. 2013
Af af Juliane Olsen, IN.dk, Aller Media

Saseline Sørensen: Ingen er perfekt

Saseline Sørensen
Saseline Sørensen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Sangerinden Saseline Sørensen har med sin nye TV-program-serie ønsket at fortælle, at hun ikke er perfekt og ikke har lyst til at være det.

Selv om man godt kunne være fristet til at tro det før premieren på Kanal 4-programserien Saselines bekendelser, så lever den 31-årige sangerinde Saseline Sørensen ikke et glansbillede-liv.

Det, at hun ofte er medierne er nemlig ikke ensbetydende med, at hun ikke også kan være grim en søndag morgen, og hun forstår godt, at der ligger et stort pres på unge piger for at se perfekte ud.

- Alt skal sidde perfekt og VÆRE perfekt, men bag sminken og retoucheringen, er ingen perfekte, siger Saseline Sørensen.

Lukker dæmonerne ud

Med TV-programmerne står hun ansigt til ansigt med sin fortid og sine dæmoner, og hun mener, at det er vigtigt at være ærlig omkring sine handlinger også, selv om de viser sig at være forkerte.

- Så kan man overkomme alt. Jeg er blevet styrket af at stå ved mine valg, og jeg har aldrig haft ondt af mig selv, selv om der bliver joket lidt med den vinkel i pressen lige nu, så er det ikke sådan, jeg er, siger Saseline Sørensen.

Derfor fortæller hun åbent om at opdage sin ekskæreste Frederik Fetterleins utroskab, da hun var syv måneder henne i graviditeten med deres søn Sean, om sin enorme gæld efter forholdet og sin kamp for at finde en fornuftig levevej for sin familie.

- De fejltagelser jeg engang har begået skal ikke have lov at diktere, hvem jeg er i dag, og den eneste måde at forhindre det, er ved at se dem i øjnene og erkende, at man tog fejl, siger Saseline Sørensen.

Vil være et bedre menneske

Hun ved, at hun altid kan arbejde med at blive en bedre udgave af sig selv og at blive mere rummelig, mindre dømmende og at få mere fred i sit sind.

At det optimale er, at hun bliver mere givende og fremelsker det gode i sig selv og andre. Så det gør hun.

Du kan opleve Saseline Sørensens kamp for tilværelsen i Saselines bekendelser hver onsdag kl. 21 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: