21. feb. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Silas, Johannes og Louise: Vi ved hvem der er far

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf
Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf
Foto: Hanne Juul
Regnbuefamilien har fået testet, hvem der er biologisk far til datteren Maggie My. Men de holder deres viden for sig selv.

Hjemme i regnbuefamilien i Brønshøj er der ingen tvivl om, at både Silas Holst og Johannes Nymark er Maggie Mys fædre. Sådan er det, og sådan vil det blive ved med at være.

Men i Kanal 4-programmet "Silas, Johannes & Louise" afslører den lille familie, at de har fået testet, hvem der er biologisk far til Maggie My, der i dag er knap halvandet år.

Testen er lavet i forbindelse med regnbuefamiliens planer om at lave endnu et regnbuebarn sammen, og denne gang skal den, der ikke er biologisk far til Maggie, være ene-donor.

Da de lavede Maggie My blandede de sæd fra både Silas og Johannes, men i forsøget med at lave barn nummer to, er der altså kun tale om at bruge sæd fra en af de to mænd - nemlig den, der ikke er biologisk far til Maggie My.

- Men det er kun os tre, der ved, hvem der er biologisk far til Maggie, og de er stadig begge fædre for hende, fortæller Maggie Mys mor, Louise Mahnkopf.

LÆS MERE: Tillykke til Silas

Glæder sig til ferie i Thailand

Louise Mahnkopf fortæller også, at forløbet med at etablere sig som en regnbuefamilie har været både spændende og hårdt.

- Derfor har vi været gennem et familieterapi-forløb, og det har været fint. Vi har fået et stærkt forhold, og det går rigtig godt, siger Louise Mahnkopf til BILLED-BLADET.

Nu glæder hun sig til en kommende ferie i Thailand.

- Ja, jeg rejser her i februar sammen med nogle veninder, mens drengene bliver hjemme hos Maggie. Jeg glæder mig, men jeg glæder mig også til at komme hjem til dem og lille Maggie igen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: