21. nov. 2013
Af af Karin Heurlin, Ude og Hjemme, Aller Media

Singleliv: Charlotte er forelsket

Charlotte Hyllekvist Hansen fra "Singleliv"
Charlotte Hyllekvist Hansen fra "Singleliv"
Foto: Krestine Havemann
38-årige Charlotte meldte sig til ”Singleliv” for at finde kærligheden. Missionen lykkedes efter en sæson.

Det var ikke berømmelse, som fik singlemoren Charlotte Hyllekvist Hansen til at melde sig til Kanal4 programmet ”Singleliv”. Det var et oprigtigt ønske om at finde kærligheden.

Det har vist sig at være en god taktik. Den kønne pædagog fra Glostrup nåede at være med i en sæson. Nu er hun stormende forelsket og i et parforhold, hvor hun og kæresten allerede efter tre måneder deler hverdag og sorger og glæder med hinandens børn.

Livet er vendt op og ned

- Mit liv er vendt fuldstændig op og ned. Jeg er utrolig lykkelig og meget afslappet. Tingene er bare kommet helt naturligt, og i dag er jeg så glad for, at jeg ventede på den rigtige i stedet for hurtigt at finde en kæreste bare for at have en, siger 38-årige Charlotte, som har været alene med sine to teenagedrenge, siden de var små.

”Singleliv” førte til kærlighed

Da hun meldte sig til ”Singleliv”, var hun klar til en forandring, og det var da også programmet, som indirekte var skyld i, at hun stødte på den 45årige Karsten. For at sætte lidt skub i hendes kærlighedsliv, opfordrede TV-folkene hende nemlig til at oprette en profil på Dating.dk.

Noget, som Charlotte tidligere havde taget afstand fra.

Syntes dating var akavet

- Jeg havde prøvet det før og lagt det fra mig. Jeg følte ikke, det var noget for mig, for jeg syntes, det var så akavet og opstillet.

Men det akavede og opstillede forsvandt dog hurtigt, da hun efter en måneds skriveri frem og tilbage stod overfor Karsten på Glostrup Station. De to havde en meget uhøjtidelig første date.

Gik i Netto og købte fire øl

- Vi gik i Netto og købte fire øl, og så satte vi os ned til søen og snakkede. Vores date sluttede faktisk først 22 timer senere, griner Charlotte, som havde den helt rigtige mavefornemmelse efter første date.

- Det var en stor overraskelse, at det gik så godt. Faktisk mødtes vi dagen efter og sagde: Så er vi vel kærester. Ja, det er vi. Der er ingen tvivl om, at det er meget stor kærlighed, siger Charlotte, som nyder, at hun og Karsten er gået 100 procent ind i hinandens liv. Og der er nok at gå ind i. Selv har Charlotte to store drenge, og Karsten er far til en lille datter på 1 år og en dreng på ni år.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: