24. maj. 2011
Af af Thomas Flindt

Unge Mødre: Christina tabte sig for sine børn

Christina Rahbek Thorsen
Christina Rahbek Thorsen
Foto: Morten Mejnecke
- Jeg var bange for at dø fra mine børn, fortæller Christina Rahbek Thorsen.

Frygten var i starten Christina Rahbek Thorsens motivation til at smide 20 kilo på fire måneder i programmet "De unge mødres drøm" på Kanal 4.

- Jeg frygtede, jeg ville dø af hjerteproblemer eller blodpropper, hvis jeg ikke ændrede min livsstil, siger Christina. Det gik hende også på, at hun ikke havde energi nok til sine fire børn.

- Jeg havde ikke overskud til at lege med børnene, siger hun. Derfor satte hun alt ind for at tabe sig. Som hjælp fik hun fitness- og sundhedseksperten Charlotte Bircow, der har coachet hende gennem hele forløbet.

Den unge mor har haft et hårdt liv. Hun drak alt for meget allerede som 11-12-årig, hun har været cutter (skåret i sig selv, red.), og som 18-årig blev hun mor for første gang.

Utro med fasteren

Nu er hun 25 år og mor til Sebastian, 5 år, Simon,4 år, Sakarias, 3 år, og Shilas på ni måneder, og hun er forlovet med børnenes far, Dennis Leach, 28 år, som har været hende utro både med en veninde og senest med Christinas faster.

- Det er svært. Jeg plejer at sige, at jeg har tilgivet ham, ellers ville jeg ikke have taget ham tilbage. Men frygten for, at han er utro igen, sidder der stadig. Der skal arbejdes med tilliden, siger den tapre unge mor.

Læs mere om: