Tirsdag, 5. september 2017 - af Laura Dalgård Hansen

Anders W. Berthelsen om ny rolle: Tid til at prøve noget nyt

Anders W. Berthelsen
Foto: Birger Storm
Anders W. Berthelsen er hoppet ud i ukendt farvand efter at han tirsdag aften for en stund har skiftet skuespillet ud med rollen som TV-vært i Kanal 5’s nye program ”5. gear”.

Vi kender ham blandt andet som den hårde René i ”Taxa” og som den bløde Palle i ”Krøniken”, men nu kan man opleve Anders W. Berthelsen i en ny rolle.

Den succesrige skuespiller er nemlig blevet vært i et nyt underholdningsprogram, hvor 32 kendte danskere sætter sig bag rattet i en vanvittig dyst. 

- Det er sjældent, jeg står der som mig selv – det er jo altid som en rolle. Og det var også det, der gjorde mig nervøs, siger Anders W. Berthelsen om værtsrollen, som han dog kom til at holde meget af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vanvittige udfordringer

Værtsrollen deler Anders W. Berthelsen med modellen Emilie Lilja og den tidligere racerkører Casper Elgaard. Og de var alle overraskede over, hvor vilde udfordringer de 32 deltagere udsættes for bag rattet.

- Jeg ved ikke, om jeg selv ville turde det. Hver gang der var stunts, var jeg ved at skide i bukserne, og så er det bare ikke rart at høre en bil ende på taget, forklarer værten til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Vil prøve noget nyt

Siden Anders W. Berthelsen blev uddannet i 1994 har han haft et hav af forskellige skuespillerroller. Og derfor var det også tid til, at der skulle ske noget nyt.

- Nogle gange er det bare sjovt at prøve noget andet. Jeg er ikke på vej til at skabe en karriere, men det er noget, der skal prøves, fortæller Anders W. Berthelsen.

For tiden er Anders W. Berthelsen dog tilbage i rollen som skuespiller, når han sammen med Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby turnerer landet rundt med showet ”Ingen Panik”. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden