20. aug. 2014
Af af Trine Larsen

Brian Laudrup og Frank Arnesen danner par på skærmen

Brian Laudrup og Frank Arnesen.
Brian Laudrup og Frank Arnesen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Når det danske landshold skal kvalificere sig til EM, bliver det vist på Kanal 5.

Brian Laudrup og Frank Arnesen, begge legender på fodboldlandsholdet, skal fremover danne par.

Og endda i landsholdssammenhæng.

Duoen, der hører til blandt nogle af de største fodboldikoner, er nemlig blevet hyret til at stå bag fodboldlandsholdet - altså på TV-skærmen, når de rød-hvide skal kæmpe om plads i slutrunden og sikre Danmark billet til EM i Frankrig i 2016.

Sammen med værten Mette Cornelius skal Brian Laudrup og Frank Arnesen være værter, når SBS Discovery allerede 3. september begynder at sende Danmarks kampe på Kanal 5.

Landsholdets hjemmekampe har hidtil kunnet ses på TV 2, men nu har SBS Discovery Media sikret sig alle holdets EM kvalifikationskampe.

Laudrup: EM er noget af det største

- Jeg tror, vi har et hold, der kan kvalificere sig og jeg håber det, både for seerne, os i studiet, men også for spillernes skyld. For at spille på landsholdet og være med til EM er noget af det største man kan opnå, siger Brian Laudrup, der selv var med da Danmark vandt EM finalen i Sverige i 1992.

- Jeg håber virkelig, at det lykkes for Danmark, men jeg er ikke 100 procent sikker på, det er så nemt, som det lyder. Der er nogle svære kampe, men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dem fra studiet. Det bliver sjovt og hyggeligt at arbejde sammen med Brian, smiler Frank Arnesen, der allerede på pressemødet hos SBS Discovery, med drillende og sjove bemærkninger og saglig fodboldsnak, er en lovende makker til Laudrup og Cornelius, samt kommentatorer som Peter Pihl, Morten Bruun og John Faxe Jensen, der også er på Kanal 5's superhold.

Et hold, der nok skal kunne få fodboldfans i alle aldre til TV-skærmene.

Læs mere om: