Søndag, 8. oktober 2017 - af Liz Rørsig

Burhan G om sin dag i Toppen af poppen: Jeg blev rørt

Burhan G
Burhan G
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Hit-mageren Burhan G har været ovenud glad for at medvirke i TV 2's ”Toppen af poppen, hvor han har fået nogle ”fede venskaber”.

På den sidste dag i denne sæson af ”Toppen af poppen” var Burhan G i centrum, hvor hans største hits er blevet fortolket. 

- Jeg har aldrig været så god til at være i centrum. Heller ikke når jeg skulle fejres til fødselsdage. Så det var grænseoverskridende at have min egen dag, men jeg blev så smigret af at høre de andre musikere synge mine sange, fortæller Burhan G til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Fede venskaber

- Jeg har heller aldrig før fortalt om min karriere i kronologisk rækkefølge fra start til nu, så det var både sjovt og lidt mærkeligt, siger hit-mageren, der faldt for Michael Falchs fortolkning og lyd, mens Søren Huss gjorde ham meget rørt. Og Burhan G kunne godt drømme om at lave lidt country-musik med Dorthe Gerlach.

- I ”Toppen af poppen” har jeg fået nogle fede venskaber, og jeg er helt sikker på, at der er masser af potentiale i dem, lyder det fra pop-magikeren om oplevelserne i Kerteminde.  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden