Torsdag, 19. september 2013 - af John Lautrup

Caroline Fleming: Caroline Fleming om Bendtner: Vidunderlig love affair

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner, mens alt endnu var godt.

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner, mens alt endnu var godt.

Foto: AOP
Caroline Fleming fortryder ikke sit forhold til Nicklas Bendtner, som hun scorede via en fejltagelse.

Deres kærlighedsforhold var den hotteste kendishistorie i Danmark. Både da amorinerne fløj, og da de styrtede til jorden i et langstrakt brud. Men nu røber Caroline Fleming i modemagasinet Cover, at hun absolut ikke fortryder sit forhold til fodboldspilleren Nicklas Bendtner, som hun nåede at få sønnen, Nicholas, med.

- Vi havde en vidunderlig love affair, som bar frugt. Vi fandt en uskyldig kærlighed og har fået en søn. Jeg fortryder intet. Sådan har jeg det også med Rory. Jeg har fået tre skønne børn med to skønne mænd. Og jeg er meget taknemmelig for mit liv i dag. Jeg har lært at trække vejret. Og træffe de rigtige valg. Være åben og ikke mindst lydhør over for mine børn, siger hun til Cover.

Caroline Fleming var skilt fra sin mand, den engelske rigmand Rory Fleming, da hun en aften løb ind i det danske fodboldlandshold på Restaurant Mash i København. Hun faldt i snak med en sød fyr, som hun troede var Nicklas Bendtner. Så da hun næste dag var på optagelser i Gilleleje hos en familie, hvor de tre drenge var vilde med den danske angrebsstjerne, fik hun ideen til at hive ham ind i udsendelsen. Hun havde jo mødt ham aftenen før, så derfor fik hun fat i hans telefonnummer og ringede.

Men Bendtner kendte ikke noget til, at de skulle have snakket godt sammen aftenen før, og til sidst viser det sig, at det er landsholdets massør, hun har talt med. Alligevel indvilgede Bendtner i at medvirke i hendes udsendelse, og inden længe sad de over en champagnemiddag og kiggede hinanden dybt i øjnene, skriver Cover.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden