15. nov. 2015
Af Liz Rørsig

Christiane Schaumburg-Müller efter skilsmissen: Liam er stadig i mit liv

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller.
Foto: Jacob Ljørring / BILLED-BLADET
Christiane Schaumburg-Müller er glad for, at hun har bevaret venskabet med musikeren Liam O'Connor, som hun nu er skilt fra.

Christiane Schaumburg-Müller har lynende travlt med sit web-univers ChriChri og sin udgivelse af beautybogen "Makeup by Christiane - How to Look Like a Star". Midt i travlheden er hun glad for stadig at have kontakten til Liam O'Connor, som hun er blevet skilt fra.

- Vi har det stadig rigtig godt sammen, og vi er ikke gået fra hinanden på grund af, at der er områder, hvor vi ikke fungerer sammen. Det ville derfor være mærkeligt, hvis vi ikke kunne snakke sammen. Vi er blot to forskellige personer, siger Christiane Schaumburg-Müller til BILLED-BLADET.

Christiane Schaumburg-Müller har flere bøger på vej

- Det betyder meget, at Liam stadig er i mit liv. Jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig, at han ikke var det, fortæller Christiane med et smil.

Foruden Chr.Chri.dk har hun fået sit eget forlag, ChriChri Jounal, hvor den nye bog er udgivet. Beautybogen er efterfølgeren til bestselleren "Christianes baeutybog", og nye bøger er på vej.

Læs mere om Christiane Schaumburg-Müllers travle liv, som hun fortæller om i interviewet i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Læs mere om: