23. maj. 2013
Af Lisbeth Grube

Christiane Schaumburg-Müller: Jeg var blevet tyndfed

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor
Foto: Birger Storm
TV-værten har været i træningslejr for at få en stærk krop.

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor ligner en million, ligegyldigt hvilket tøj hun hopper i – men TV-værten selv var træt af, at hendes krop føltes slap. Derfor har hun været gennem 28 dages bootcamp med træningsguruen Anne Bech, som kaldte Christianes krop for ”tyndfed”.

- Jeg var faktisk så glad for, at hun kunne sætte ord på det. For ja, jeg vejede ikke særlig meget, men jeg blev forpustet af at gå op til 3. sal. Folk sagde hele tiden ”Du skal ikke træne. Du skal ha’ lidt sul på kroppen”, og så var det lettest bare at droppe træningen og spise videre. Men jeg tog ikke på af at spise mere eller lade være med at træne. Jeg blev bare slappere og mere træt, fortæller Christiane til Alt for damerne.

Den månedlange kur med bl.a. laks til morgenmad, masser af grøntsager, nul sukker og kaffe suppleret med træning fik Christiane i sit livs form.

- Min krop elskede det fra første dag. Det føltes ikke som om, bootcampen kun var ”kost og træning” – den gav mig helt klart også et selvtillidsboost. Jeg var overrasket over, hvor nemt måneden gik. Jeg tror aldrig, jeg har lært så meget om min krop på så kort tid, siger Christiane.

Læs mere om: