8. nov. 2014
Af Karina Didriksen

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor: Så gyserfilm for mandens skyld

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.
Foto: Jesper Sunesen
Det var først, da TV-værten og Liam O’Connor blev gift, at hun lærte at sige nej til at se uhyggelige film sammen med rapperen.

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor læser masser af bøger – bare ikke de blodige af slagsen. Og hun er bestemt heller ikke vild med at se blodige gyserfilm.

Det er hendes mand Liam O’Connor alias L.O.C. til gengæld, og mens de var kærester, følte hun sig tvunget til at sidde i sofaen og se de uhyggelige film sammen med ham.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at min mand er vild med gysere. Jeg har ikke tal på, hvor mange forfærdelige franske og koreanske film, jeg har set ”in the name of love”. I starten af vores forhold kunne jeg ikke lide at sige nej til at se disse film, nu er vi gift. Et nej ligger lige til højrebenet, skriver TV-værten på sin hjemmeside Chrichri.

Bliver draget af uhygge på TV

Men selv om hun nu ikke mere behøver at se gyserfilm sammen med gemalen, så kan hun alligevel ikke lade være med at blive en lille smule draget af den type film og af programmer, som handler om frygtelige ting, der er sket i virkeligheden.

- Når jeg falder over true crime investivgations i fjernsynet, zapper jeg ikke væk. Jeg bliver fanget. Ser det til ende, skriver Christiane Schaumburg-Müller O’Connor og uddyber:

- Jeg kan ikke lade være med at sætte mig i den forulempedes sted. Hvor må det have været frygteligt. Jeg bliver sur på samfundet. Tænk, at der findes så forfærdelige mennesker derude. Min empati gløder, og jeg kan tit ikke slippe det i flere dage. Hvad går der gennem hovedet på sådan nogle mennesker, der for eksempel vil undertrykke andre, gøre dem fortræd!

Læs mere om: