7. jan. 2013
Af af Malan Joensen

Christiane Schaumburg-Müller skifter arbejdsplads

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.
Foto: Birger Storm
”Vild med dans”-værten skal arbejde for SBS TV, der blandt andet står bag Kanal 4 og Kanal 5

Danske TV-seere er vant til at se nygifte Christiane Schaumburg-Müller O'Connor give den gas på TV 2's dansegulv i "Vild med dans" sammen med medværten Claus Elming, men dette forår byder på nye TV-udfordringer for den 30-årige TV-vært.

Det skriver SBS TV i en pressemeddelelse:

- Christiane er Danmarks mest eftertragtede og talentfulde værtsnavn, og vi er enormt glade for at knytte hende til som fast vært på SBS TV. Christiane er et multitalent og skal ud over at være vært være med til at udvikle programmer. Jeg glæder mig meget til at starte samarbejdet og i det hele taget til at byde vores seere velkommen til et spændende forår på SBS TV, siger Peter Rosberg, Programdirektør hos SBS TV.

Selskabet meddeler, at Christiane Schaumburg-Müller O'Connor skal stå i spidsen for to programmer, blandt andet et nyt underholdningsshow til foråret på Kanal 5. SBS TV lover, at man snart vil løfte sløret for, i hvilket program seerne kan glæde sig til at se hende folde sig ud.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, der 22. december blev gift med musiker og TV-vært Liam O'Connor, glæder sig meget til det nye værtsjob:

- Jeg elsker nye udfordringer og glæder mig meget til at prøve kræfter af med nye underholdningsværtsroller. Det bliver ligeledes vidunderligt at arbejde bag kameraet i samarbejde med dygtige og kreative mennesker. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til et spændende 2013, fortæller Christiane Schaumburg-Müller i pressemeddelelsen.

Læs mere om: