Lørdag, 30. juni 2018 - af Luise Marie Bekker

Dansk Melodi Grand Prix-vindere med i nyt musikprogram

Emmelie de Forest og Rasmussen.

Emmelie de Forest og Rasmussen.

Foto: Lars H. Laursen
Melodi Grand Prix-stjernerne skal bedømme amatørsangere i nyt TV-program, der får premiere til efteråret.

Inden DR blænder op for "Live" til efteråret, og TV 2 kører "X Factor" i det nye år, kan man varme op med et splinternyt musikprogram på Kanal 5.

BBC-konceptet "All Together Now – Danmark" får nemlig premiere til august.

Med i programmet er Eurovision Song Contest-vinder Emmelie de Forest og dette års succes Rasmussen.

De er en del af et panel bestående af 100 musikere, der skal bedømme amatørsangeres præstationer og sende dem videre til finalen, hvis de er gode nok.

Mange fans fra Melodi Grand Prix

Emmelie de Forest mærkede kæmpe interesse, da hun vandt Eurovision Song Contest med sangen "Teardrops" i 2013, og hun har stadig mange fans fra den tid.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Tidligere i år udgav hun ny musik - et projekt, som hun selv har smidt penge efter, men som hun også har fået delvist crowdfundet af sine fans, som har skrabet 90.000 kroner sammen til at realisere udgivelsen.

- Jeg har nogle rigtig gode fans, der har fulgt mig siden Grand Prixet, fortæller hun til BILLED-BLADET, da vi møder hende til optagelserne på det nye program.

Rasmussen genkendt på gaden

Også årets Meodi Grand Prix-vinder Rasmussen kan mærke, at der stadig er et hype omkring ham, siden han deltog i Eurovision Song Contest - og ikke kun fordi han ligesom Emmelie er blevet tilbudt at deltage i TV-programmet.

- Jeg har fået en helt anden hverdag, selvom jeg jo altid har spillet musik - nu bliver jeg pludselig genkendt på gaden, siger han.

De to Eurovision-deltagere har meget forskellig stil, men kan alligevel udveksle historier i pauserne imellem optagelserne. Og de er ikke de eneste med Melodi Grand Prix-baggrund. Med i programmet er også Drama Queen, der var med i 2007, Pernille Højmark, der deltog i både 1992 og 2005 og forsangeren fra Innocent Blood, Ditlev Ulriksen, der deltog i 2004 og 2005.

"All Together Now - Danmark" har premiere til efteråret.

Gense de dejlige billeder fra Eurovision Song Contest gennem 60 år i galleriet herunder:

Galleri: 60 år med Eurovision Song Contest

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden