Oliver Bjerrehuus:
Derfor blev der slukket for Oliver Bjerrehuus og Big Brother-beboerne

Oliver Bjerrehuus sammen med Big Brother-vært Anne Kejser.

Oliver Bjerrehuus sammen med Big Brother-vært Anne Kejser.

Big Brother-fans måtte forleden nat kigge forgæves efter begivenhederne i huset, hvor blandt andre Oliver Bjerrehuus er indkvarteret.

Et stort skænderi i Big Brother-huset betød, at produktionsholdet natten til torsdag slukkede for signalet i tre timer, skriver Ekstra Bladet.

Siden har fans på Facebook brokket sig over, at de ikke fik lov til at følge, hvad der foregik i huset med Oliver Bjerrehuus og de øvrige Big Brother-deltagere.

Pressemateriale blev lækket

Jesper Jürgensen, informationschef fra SBS Discovery Media, der står bag Kanal 5 og programmet, fortæller til Ekstra Bladet, hvad der førte til beslutningen om at gemme husspektaklerne bag en sort skærm. 

- Det hele handler om, at det pressemateriale, der blev uddelt til medierne, inden beboerne blev lukket ind i huset, er blevet lækket til en af beboerne. Der står ikke noget, som er hemmeligt i materialet, men der er profiler af de forskellige beboere. Hvor gamle er de, hvor kommer de fra og så videre. Men der står ikke noget om deres hemmeligheder, understreger Jesper Jürgensen i Ekstra Bladet.

Alle har hemmeligheder

Når lækken fik gemytterne i kog, skyldes det, at en del af konceptet bag dette års udgave af Big Brother er, at alle deltagerne har en hemmelighed, som de ikke må afsløre. Og da det kommer frem, at én beboer har set materialet, bliver de andre beboere ifølge Jesper Jürgensen bange for, at deres hemmeligheder er lettere at afsløre.

Produktionsholdet afbrød derfor udsendelsen og gik ind i huset for at dæmpe ophidselsen og ridse spillereglerne op for deltagerne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden