20. dec. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Derfor har skuespiller udskudt bryllup til næste år

Johannes Lassen til pressemødet på "Gidseltagningen 2". 
Johannes Lassen til pressemødet på "Gidseltagningen 2".
Foto: Hanne Juul
Hovedrolleindehaver i Kanal 5's "Gidseltagningen" Johannes Lassen friede til sin kæreste, Miriam, tilbage i 2017. Men brylluppet er blevet udskudt på grund af en baby og en fyldt arbejdskalender.

Et bryllup er en livsbegivenhed af de helt store, og derfor har parret udskudt kærlighedsfesten og at give hinanden deres ja foran Gud og hvermand.

Det skyldes blandt andet fødslen af parrets første barn, Leo August, samt travlhed med optagelserne til "Gidseltagningen 2", der bliver sendt til foråret.

- Leo kom til verden. Og det gjorde han, mens vi havde snakket om at blive gift. Vi var begge enige om, at man bliver gift én gang, og det skal gøres ordentligt, siger Johannes Lassen til BILLED-BLADET.

Venter god kærlighedsfest

Hele januar måned kommer til at gå med barsel for Johannes Lassens vedkommende. Han blev far til Leo August, blot 14 dage før optagelserne på ”Gidseltagningen 2” begyndte. Og når lille Leo på 4 måneder bliver lidt større, kan de holde en ordentlig bryllupsfest. Måske til sommer, gisner Johannes Lassen.

- Det skal ikke forhastes. Så når han er stor nok, og når det kan handle om Miriams og min kærlighed og ikke om at skulle amme og få tingene til at fungere. Vi skal bare have ro på og holde en ordentlig kærlighedsfest, lyder det fra den nybagte far.

Masser af arbejde i kalenderen

Udover et bryllup og en dejlig nyfødt søn kan Johannes se frem til et 2019 med masser af arbejde i kalenderen.

- Jeg skal lave to produktioner næste år. Jeg må ikke sige mere. Men den ene er i Danmark, og den anden er i udlandet. Det tager jeg stilling til, når jeg har kigget min familie i øjnene, griner han.

https://imgix.billedbladet.dk/johannes_lassen.jpg
Johannes Lassen og hans forlovede Miriam
Foto: Birger Storm

Læs mere om: