Tirsdag, 21. marts 2023 — af Majken Munk

Én spiller får hende til at reagere: Kristina ”Mulle” Kristiansen kan ikke holde tårerne tilbage

Kristina "Mulle" Kristiansen og Lars Rasmussen
Kristina "Mulle" Kristiansen og Lars Rasmussen
Foto: Jacob Ljørring
Assistenttræner Kristina ”Mulle” Kristiansen bliver helt rørt, da succesen endelig rammer holdkammeraterne i ”Langt fra landsholdet”.

Den professionelle håndboldspiller Kristina Kristiansen, der bliver kaldt ”Mulle”, deler ud af sine gode tips i ”Langt fra landsholdet”.

Hun er assistenttræner for Lars Rasmussen, som har det overordnede ansvar for at lære de ti kendte mænd at spille håndbold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Holdet jagter stadigvæk deres første sejr, men succesen venter lige om hjørnet.

Under en kamp har Mulle nemlig svært ved at holde tårerne tilbage.

Det sker, da hun pludselig opdager, at Kasper Fisker virkelig viser, hvad han har lært af de tre måneders intense træning.

- Selvfølgelig kan man blive stolt. Vi spillede en kamp, hvor Kasper Fisker laver et eller andet mål. Jeg kunne mærke tårerne stå oppe i øjnene. Jeg ved ikke, om det er, fordi jeg er blevet forælder, eller hvad det er. Der blev jeg simpelthen stolt, og jeg er aldrig blevet rørt på den der måde før. Men jeg kunne mærke, at der skulle ikke mere til nu, for ellers begynder jeg at græde. Det var så flot, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Det er ikke kun selve spillet, der gør, at Mulle bliver berørt.

Noget, der også kan røre hende, er at se holdkammeraterne stå op for hinanden.

- Det sværeste har været, at de starter fra nul, men det er også det, der er sjovt for mig og Lars. Vi skal lære dem noget, som vi ikke tror, vi kan på tre måneder. Nu har man faktisk haft tårer i øjnene af glæde, for de har det bare godt sammen. De spiller hinanden. De hjælper hinanden. Der ikke en, som bare må sejle i sin egen sø. De hjælper hinanden som et hold, og det er også det, vi gerne vil have i håndbold. Udviklingen har bare været kæmpestor, og det har virkelig været en fornøjelse, fortæller hun stolt.

Forude venter den store finalekamp mod nogle af Mulles tidligere landsholdskammerater, hvor de ti kendte mænd fra ”Langt fra landsholdet” skal vise, hvad de duer til.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden