For få ser Mads Mikkelsen som Hannibal

Foto: AOP
Amerikanske NBC har svært ved at trække TV-seere til kannibal-serien med danske Mads Mikkelsen.

Den amerikanske TV-serie "Hannibal" med danske Mads Mikkelsen i hovedrollen lider under dårlige seertal, skriver Politiken.

De første to sæsoner af serien, hvor Mads Mikkelsen spiller den ikoniske psykiater og seriemorder Hannibal Lecter, har i gennemsnit haft 3,6 millioner seere til hvert afsnit. Og det er lavt sammenlignet med andre populære serier på amerikansk TV.

 Hannibal vises på det amerikanske NBC, og ifølge TV-chef Robert Greenblatt kniber det med at få det brede amerikanske publikum på horrorkrogen.

 - Vi prøver at bygge et publikum op, men i det sekund, man laver en serie, der er mørk og uhyggelig, skræller man en stor del af det brede publikum væk. Sådan er det bare, tror jeg, siger han til Entertainment Weekly.

 - Rent kreativt er "Hannibal" en af de bedste TV-serier, vi har, og det er en af de bedst anmeldte TV-serier, vi har haft i min tid på NBC. Men vi kæmper stadig med at finde et publikum, siger TV-chefen.

Serien fortsætter alligevel

Serien er centreret omkring forholdet mellem seriemorderen Hannibal Lecter og FBI-efterforskeren Will Graham, spillet af den britiske skuespiller Hugh Dancy.

TV-serien er skabt som forhistorien til klassikeren "Ondskabens øjne" fra 1991, der havde Jodie Foster og Anthony Hopkins i de bærende roller, skriver Politiken.

Skaberen af serien, Bryan Fuller, har ikke lagt skjul på, at seertallene "ikke var noget at juble over". Men intet tyder dog på, at TV-kanalen vil droppe serien om Hannibal Lecter. På trods af det manglende brede publikum, har serien skabt sig en stor fanbase på de sociale medier, og holdet bag serien har netop solgt en tredje sæson af "Hannibal" til NBC.

I Danmark fik serien premiere på Kanal 5 i april sidste år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden