Torsdag, 6. oktober 2022 - af Majken Munk

Gribende øjeblik i Gennem Grand Canyon: Grådkvalt Andreas Jessen mindes sin far

Andreas Jessen

Andreas Jessen

Foto: Martin Høien
Skuespiller Andreas Jessen bliver rørt, da han pludselig mindes sin afdøde far under turen på Coloradofloden.

I ”Gennem Grand Canyon – Det vildeste eventyr” skal Andreas Jessen og fem øvrige kendte danskere riverrafte 400 kilometer ned ad Coloradofloden.

Da de ankommer til kløften Blacktail Canyon, sænker roen sig, og for skuespiller Andreas Jessen bliver det en rørende oplevelse.

Far var med

Før deltagerne bevæger sig ind i kløften, beslutter de sig for at gøre det i stilhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Undervejs mærker Andreas Jessen en følelse af, at hans far, som i 2014 døde af kræft, er hos ham.

- Allerede da vi går ind og når ind i bunden, er der en ro. Man bliver omfavnet, og så kom jeg til at tænke lidt på min far. Jeg følte, at han var med mig hele vejen, fortæller han grådkvalt i programmet.

En stor sorg

Da Andreas Jessen sejler derfra i båden med musikeren Skinz falder snakken på følelserne, de fik under besøget i kløften.

Det får skuespilleren til at bryde sammen.

 

- Jeg følte lidt, at den gamle var der. Det var også derfor, det påvirker mig. De momenter har jeg også derhjemme. Nu er der gået otte år, siden min far gik bort. Ting kommer på afstand på sådan en underlig måde, og så alligevel forsvinder det aldrig, fortæller han i programmet.

- Det, der er gået op for mig, som jeg også tror, er det, der gør det hårdt, er, at jeg har fundet ud af, at den sorg skal jeg leve med altid. Jeg tror aldrig, det går over, og det er det, der rammer mig, uddyber han og tørrer tårerne bort.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden